Credit Suisse

Credit Suisse is niet alleen een bekende Zwitserse bank, maar ook een belangrijke speler in de goudmarkt. Het bedrijf is betrokken bij de productie, raffinage en verkoop van goud, en heeft een sterke aanwezigheid in verschillende landen over de hele wereld.

credit suisse

Productie van goud

Credit Suisse is betrokken bij de productie van goud op verschillende locaties over de hele wereld. Het bedrijf bezit mijnen in landen zoals Canada, de Verenigde Staten, Argentinië, Australië en Ghana. In deze mijnen wordt goud gewonnen en vervolgens verder verwerkt en verkocht.

Raffinage en verkoop van goud

Naast de productie van goud is Credit Suisse ook betrokken bij de raffinage en verkoop van goud. Het bedrijf heeft een grote raffinaderij in Zwitserland waar ruw goud wordt omgezet in hoogwaardige goudproducten zoals staven, munten en juwelen. Deze producten worden vervolgens wereldwijd verkocht aan klanten zoals beleggers, juweliers en centrale banken.

Milieuvriendelijke benadering

Credit Suisse heeft zich gecommitteerd aan een milieuvriendelijke benadering van de goudproductie. Het bedrijf maakt gebruik van duurzame en verantwoorde mijnbouwpraktijken om de impact op het milieu te minimaliseren. Daarnaast werkt Credit Suisse samen met lokale gemeenschappen om sociale en economische voordelen te creëren.

Beleggen in Credit Suisse als goudproducent

Beleggen in Credit Suisse als goudproducent kan een goede keuze zijn voor beleggers die willen profiteren van de groeiende vraag naar goud. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in de goudmarkt en heeft bewezen in staat te zijn om winstgevend te zijn in deze sector. Bovendien is Credit Suisse toegewijd aan duurzame en verantwoorde mijnbouwpraktijken, wat kan bijdragen aan een positief imago en reputatie. Het is echter belangrijk om te onthouden dat beleggen in goud en goudproducenten inherent risicovol kan zijn vanwege de volatiliteit van de goudmarkt. Beleggers moeten hun persoonlijke beleggingsdoelen en -strategieën zorgvuldig overwegen voordat ze investeren in Credit Suisse of andere goudproducenten.

De belangrijkste edelmetaalproducten van Credit Suisse

Product Beschrijving
Goud- en zilverbaren Credit Suisse produceert goud- en zilverbaren van verschillende gewichten en afmetingen voor beleggingsdoeleinden.
Gouden munten Credit Suisse produceert ook gouden munten, waaronder de 1 oz Credit Suisse Gold Eagle en de 1 oz Credit Suisse Gold Bars.
Zilveren munten Credit Suisse produceert zilveren munten, waaronder de 1 oz Credit Suisse Silver Eagle en de 1 oz Credit Suisse Silver Bars.
Platinum- en palladiumbaren Credit Suisse biedt ook platinum- en palladiumbaren van verschillende gewichten en afmetingen aan.
Goud
Troy ounce Gram
€2164.96 €69.61
+0.029%+€0.0203
Zilver
Troy ounce Gram
€29.65 €0.95
+0.180%+€0.0017
Platina
Troy ounce Gram
€961.20 €30.90
-0.129%-€0.0399
Palladium
Troy ounce Gram
€886.65 €28.51
+0.018%+€0.0051
Bel ons