Betrouwbare service voor het verkopen van uw gouden sieraden bij XGOUDArmbanden | Hanger | Kettingen | Oorbellen

Als u uw gouden sieraden wilt verkopen, dan kunt u bij XGOUD terecht voor een snelle en betrouwbare service. Onze experts zullen uw gouden sieraden zorgvuldig beoordelen en de exacte waarde bepalen op basis van de huidige marktprijzen. Bij XGOUD bieden we altijd eerlijke en transparante prijzen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw gouden sieraden. Contacteer ons voor meer informatie over het verkopen van uw gouden sieraden bij XGOUD.

Ontvang de beste prijs voor uw gouden sieraden bij XGOUD

Aan gouden sieraden hangt bijna altijd een emotionele waarde. Gouden sieraden verkopen is voor veel mensen, daarom, een stap die ze niet lichtzinnig nemen.

Maar wanneer u snel geld nodig heeft, of de emotionele waarde is meer een last dan een lust, dan kan een goede prijs voor uw sieraad u anders doen besluiten. Sieraden verkopen kan zeker aantrekkelijk zijn. Bij XGOUD bieden wij de beste prijs voor uw goud en een prijs die u nergens anders in Nederland zult krijgen!

Maak geld van uw oude gouden sieraden met XGOUD

Wij zijn geïnteresseerd in gouden armbanden, kettingen, ringen, oorbellen of elke andere vorm van goud. Wij kijken bij de vaststelling van de waarde van uw goud alleen naar de zuiverheid van het edelmetaal zelf. De staat waarin uw sieraad zich bevindt heeft géén invloed op de prijs.

Het verkopen van gouden sieraden loont a snel. Voor ons is de smeltwaarde belangrijker dan het volume. Daarom is het al de moeite om ons te bezoeken wanneer u één item wilt verkopen. Zolang uw gouden sieraad is gemaakt van goud van 8 karaat, 14 karaat, 18 karaat, 21 karaat, 22 karaat of 24 karaat dan ontvangt u gegarandeerd de beste prijs.

Gouden sieraden verkopen? Kies voor XGOUD en krijg de beste deal.

Weet u niet hoeveel karaat uw sieraad is? Dat is geen probleem. Onze experts zullen dat voor u vaststellen en u zult volledig bij dat proces aanwezig kunnen zijn. Wij gaan transparant te werk. Zodra wij het aantal karaat van uw goud weten dan kunnen wij u een prijs geven. Een indicatie daarvan kunt vooraf zelf al vaststellen. Op onze website vindt u de speciale calculator waarmee u het zelf kunt berekenen. Deze calculator maakt gebruikt van de meest actuele koersen. U hoeft daarom niet in te zitten over de vraag of u tekort wordt gedaan; bij XGOUD krijgt u altijd een eerlijke prijs. Wij betalen u contant uit, of maken het geld rechtstreeks over naar uw bankrekening.

gouden sieraden verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Goudprijs vandaagAltijd de hoogste prijs

Goudkoersen1 week | 2 weken | 1 maand

Oudgoud verkopenBeste prijzen voor oudgoud

Oud goud is echter een term die veelal wordt gebruikt om te verwijzen naar gouden sieraden. Vroeger genoten gouden sieraden de voorkeur boven elk ander edelmetaal.

oudgoud verkopen

Goudbaren verkopenHier de prijzen

Wij stellen onze prijs voor uw goudbaren, goudstaven of broodjes goud op basis van de zuiverheidsgraad van het goud.

goudbaren verkopen

Gouden munten verkopenAlle munten prijzen op XGOUD.NL

Gouden munten zijn zeldzaam en worden alleen nog geslagen als munt voor pure verzamelaars. Dat maakt dat de gouden munten waarde zo hoog is. XGOUD doet ook aan gouden munten inkoop.

gouden munten verkopen

Tandgoud verkopenGouden tanden of kronen, of gouden elementen uit bruggen

Bent u tandarts of tandheelkundige, of bent u een patiënt met een gouden tand die u binnenkort wilt laten verwijderen? Kom dan een langs bij XGOUD.

tandgoud verkopen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2215.57 €71.23
+0.082%+€0.0581
Zilver
Troy ounce Gram
€26.77 €0.86
+0.112%+€0.0010
Platina
Troy ounce Gram
€871.11 €28.01
0.000%+€0.0001
Palladium
Troy ounce Gram
€848.24 €27.27
+0.473%+€0.1290
Bel ons