Wilt u uw Baume et Mercier verkopen? Kies XGOUDClassima | Clifton Baumatic | Hampton | Promesse

Het verkopen van uw Baume et Mercier horloge aan XGOUD is ook heel eenvoudig. We bieden een gestroomlijnd verkoopproces, waarbij we de betaling snel en veilig verwerken. We begrijpen dat uw tijd waardevol is en we streven er dan ook naar om het verkoopproces zo snel en gemakkelijk mogelijk te make

XGOUD - uw beste keuze voor Baume et Mercier verkopen

Baume et Mercier behoort tot één van de oudste horlogemerken in Zwitserland en vervaardigt horloges voor zowel heren als dames. Het zijn veelal chique, elegante en klassieke horlogemodellen tegen aangename prijzen.

Baume et Mercier geniet internationale erkenning en is het zevende oudste Zwitserse horlogemerk. Bekende stukken van het Zwitserse horlogemerk zijn de Capeland, Linea en de Clifton. Vandaag de dag behoort het merk tot Richemont, evenals o.a. Jaeger-LeCoultre, Montblanc en Cartier.

Baume et Mercier is loyaal aan hun motto: “Accept only perfection, only manufacture watches of the highest quality”. Uw Baume Mercier verkopen kun u bij XGOUD voor top prijzen.

XGOUD biedt expertise en ervaring in het inkopen van Baume et Mercier.

Dankzij de jarenlange ervaring hebben onze taxateurs een getraind oog om snel de waarde van uw horloge te herkennen. Bij het beoordelen van de waarde van uw horloge kijken wij naar de kwaliteit en exclusiviteit van het horloge, ook de aanwezigheid van edelmetalen en de populariteit worden meegenomen in de taxatie.

baume & mercier verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Baume Mercier horloge taxatie formulierClassima | Clifton Baumatic | Hampton | Promesse


  Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

  Goud
  Troy ounce Gram
  €2216.36 €71.26
  +0.036%+€0.0254
  Zilver
  Troy ounce Gram
  €26.81 €0.86
  +0.156%+€0.0013
  Platina
  Troy ounce Gram
  €875.55 €28.15
  +0.507%+€0.1428
  Palladium
  Troy ounce Gram
  €853.34 €27.44
  +0.598%+€0.1641
  Bel ons