Zilveren sieraden verkopenArmbanden | Hanger | Kettingen | Oorbellen

Liggen uw zilveren sieraden tegenwoordig nutteloos in een kast te verpieteren?

Kunt u het zich veroorloven om gouden sieraden te dragen en liggen uw zilveren sieraden daarom tegenwoordig nutteloos in een la te verpieteren? Zilveren sieraden verkopen is voor veel mensen een overweging wanneer het niet langer van nut kan zijn. XGOUD.NL zal u zeker de beste prijs bieden.

Zilveren sieraden verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

U kunt bij XGOUD.NL terecht met u zilveren ringen, kettingen, armbanden, oor-of neusbellen of elk ander sieraad dat is gemaakt van zilver. Ook staan wij zeker open voor zilveren bedelarmbanden of zilveren bedeltjes. Deze armbanden waren erg populair in de jaren `60 maar zijn tegenwoordig vergane glorie.

Het zilver dat wij inkopen beoordelen wij direct op waarde | XGOUD.NL

Zilver is mooi en elk sieraad heeft z’n eigen verhaal. Maar het kan tevens zeer onderhoudsgevoelig zijn. Zeker wanneer de emotionele waarde niet langer meetelt, kan het de moeite zijn om de verkoop van zilveren sieraden te overwegen. U ontvangt een eerlijke prijs en hoeft zich niet langer zorgen te maken om het poetsen of polijsten van uw zilver. Het zilver dat wij inkopen beoordelen wij direct op waarde. Onze taxateur bekijkt de kwaliteit en weegt de hoeveelheid zilver die u aanbiedt.

XGOUD.NL hanteert de meest recente koersen bij de vaststelling van de prijs voor elke gram zilver. De actuele koersen kunt u vinden op onze website. Wanneer u wilt kunt u deze vergelijken met elke andere inkoper van zilver, goud of elk ander edelmetaal. Wanneer we zeker zijn van de hoeveelheid zilver dat u wilt verkopen, zal XGOUD.NL u onmiddellijk informeren over de prijs die wij u bieden. Wij kunnen u contant betalen of het geld rechtstreeks naar uw rekening over maken. Ook voor de verkoop van zilveren sieraden kunt u terecht bij XGOUD.NL!

Zilver verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

< terug

zilveren sieraden verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Zilverprijs vandaagAltijd de hoogste prijs

Zilverkoersen1 week | 2 weken | 1 maand

Zilverbaren verkopenBeste prijzen voor zilverbaren

Wilt u zilverbaren verkopen? Kom eens langs bij XGOUD.NL. Wij zijn geïnteresseerd in zilverstaven van 1 gram; 2.4 gram; 5 gram; 10 gram; 20 gram; een Troy Ounce; 50 gram; 100 gram; 250 gram; 0,5 kg; 1 kg; 5 kg tot 15 kg

zilverbaren verkopen

Zilverbestek verkopenBestekdozen of slechts losse exemplaren, bestek uit een serie

U kunt bij XGOUD.NL terecht met elk vorm van bestek. Of het nu gaat om complete bestekdozen of slechts losse exemplaren, bestek uit een serie of speciaal gemaakt voor evenementen zoals communies, of trouwdagen.

zilveren munten verkopen

Zilveren munten verkopenAlle munten prijzen op XGOUD.NL

Bezit u zilveren rijksdaalders, munten van Sterling zilver of andere zilveren munten? Kom dan eens langs bij ons. Wij doen ook aan zilveren munten inkoop. XGOUD.NL geeft u de beste prijzen voor zilver op basis van actuele prijzen. Wij betalen u de beste prijs in Nederland.

zilveren munten verkopen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€1773.31 €57.01
0.000%€0.0000
Zilver
Troy ounce Gram
€21.70 €0.70
0.000%€0.0000
Platina
Troy ounce Gram
€933.13 €30.00
0.000%€0.0000
Palladium
Troy ounce Gram
€1490.14 €47.91
0.000%€0.0000
AFSPRAAK PLANNEN