Platina verkopen voor de hoogste prijs | XGOUD | Sinds 1992100% transparant, betrouwbaar & eerlijk

Onze vestiging in Tilburg is zeven dagen per week geopend

Platina is het meest kostbare edelmetaal dat wordt gebruikt in de vervaardiging van sieraden. Platina staat bekend om de zuiverheid, duurzaamheid en zeldzaamheid. Het metaal roest niet en wordt, dankzij de zuivere vorm van het metaal, niet dof. Platina verkopen kan daarom zeer lucratief zijn omdat de platina prijs momenteel op record hoogte staat.

Wij kopen platina munten in zoals de American Eagles en de canadese Maple Leafs

U kunt met elk platina artikel terecht bij XGOUD.NL. U kunt bij ons ook terecht voor platina staven. Wij kopen platina munten in zoals de American Eagles en de canadese Maple Leafs. Ook kopen wij 1-ons en 10-ons platina staven. U kunt met uw platina producten altijd bij ons terecht en u hoeft geen afspraak te maken. Onze vestiging in Tilburg is zeven dagen per week geopend.

Onze taxateurs zullen in uw aanwezigheid de zuiverheid en het totale gewicht van het platina bepalen. Daarna berekenen wij, samen met u, de waarde die dit vertegenwoordigd. XGOUD.NL hanteert altijd de actuele prijskoers.

Platina verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

Producten die we inkopen:

Platina baren
Bent u in het bezit van platina baren en wilt u deze verkopen? Neem dan contact met ons op zodat wij uw platina baren kunnen taxeren. Het is daarbij van belang dat u vermeld om welk type platina baren het gaat.

Het is voor XGOUD.NL alleen mogelijk uw platina baren te kopen wanneer u in het bezit bent van de originele papieren voor de baren. Breng deze daarom mee tezamen met uw identiteitsbewijs. Wij zullen de waarde van het platina in uw aanwezigheid bepalen. Daarbij gaan we transparant te werk, zodat u weet waar u aan toe bent.
Als wij de zuiverheid van het platina eenmaal hebben vastgesteld, doen we u een bod op basis van de actuele waarde van platina.

Platina sieraden
Platina sieraden zijn zeer uniek en komen niet vaak voor. Vandaar dat de prijs die we er voor willen betalen hoog is.

Heeft u platina sieraden, zoals een ring, armband, oorbellen of ketting? Neem dan contact met ons op. Onze taxateur zal in uw aanwezigheid de waarde bepalen. Om uw platina sieraden bij ons aan te bieden dient u vooraf een afspraak te maken zodat wij alles gereed kunnen maken om u te ontvangen.

Platina verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

< terug

platina verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Platinaprijs vandaagAltijd de hoogste prijs

Platinakoers1 week | 2 weken | 1 maand

Platina barenHier de prijzen

Bent u in het bezit van platina baren en wilt u deze verkopen? Neem dan contact op met XGOUD.NL zodat wij u platinabaren kunnen taxeren. Wij betalen de hoogste prijzen voor platina baren.

Platina muntenAlle munten prijzen op XGOUD.NL

Heeft u Krugerranden, American Eagle, Maple Leaf, Britannia, Chinese Panda, Wiener Philharmoniker munten of andere munten? Leg ze dan eens voor aan XGOUD.NL. Wij betalen u de beste prijs in Nederland voor platina munten.

Platina sieradenWij kopen uw platina sieraden

U kunt bij XGOUD.NL terecht met u platina ringen, kettingen, armbanden, oor-of neusbellen of elk ander sieraad dat is gemaakt van platina. Wij betalen u de beste prijs in Nederland voor platina munten.

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€1683.62 €54.13
+0.050%+€0.0269
Zilver
Troy ounce Gram
€20.24 €0.65
+0.036%+€0.0002
Platina
Troy ounce Gram
€955.32 €30.71
+0.070%+€0.0215
Palladium
Troy ounce Gram
€1785.26 €57.40
+1.375%+€0.7895
AFSPRAAK PLANNEN