Over ons | XGOUD - Goud inkoop tilburg - Sinds 1992

ERKEND EXPERT INKOOP EDELMETALEN, EDELSTENEN EN LUXEHORLOGES

XGOUD is van origine een Duits familiebedrijf, inmiddels de derde generatie, dat gespecialiseerd is in de inkoop van edelmetalen, edelstenen en sieraden. Klanten bezoeken ons al jarenlang voor professioneel advies over de waarde en de prijsverwachtingen van hun gouden, zilveren, palladium en platina sieraden, baren, munten en oud goud. We taxeren alle (legeringen van) edelmetalen. Ook kunt u bij ons terecht voor de prijsbepaling en verkoop van edelstenen als saffieren, diamanten, smaragden en robijnen. Wij beweren, zoals vele andere goudinkopers, dat we de hoogste prijs bieden. Wij doen dit ook. U verdient namelijk een goudeerlijke prijs.

EDELMETALEN - EDELSTENEN - HORLOGES

Dankzij de goudeerlijke prijs die XGOUD al jarenlang biedt, onze professionele taxaties en ons gedegen advies, weten klanten uit Breda, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en zelfs mensen die op weg waren naar Antwerpen XGOUD in Tilburg al jarenlang te vinden. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw juwelen van edelstenen, uw munten van edelmetalen (goud, zilver, platina), uw ornamenten van edelmetalen (o.a. bestek, accessoires), uw exclusieve horloges (o.a. Rolex, Cartier, Breitling, Omega, Panerai) en uw edelstenen (diamanten, robijnen, saffieren, smaragden). Hebt u geen tijd om naar Tilburg te komen of gaat u liever niet over straat met uw kostbaarheden? Dat is geen probleem. Wij kunnen u een verzekerd pakket sturen of wij komen bij u langs. Dat kan binnen twee uur nadat u contact met ons hebt opgenomen. Wij bezoeken klanten in zowel Nederland als België.

BETROUWBAAR - ERKEND - ERVAREN - DISCREET - HOOGSTE PRIJS

Waar geld te verdienen valt, zijn oplichters en fraudeurs actief. Iedereen zegt de nodige expertise te bezitten, transparant en discreet te handelen en de hoogste prijs te bieden. Kijk dus goed uit wanneer u uw kostbaarheden wilt verkopen, want alleen aan mooie praatjes hebt u weinig.
XGOUD bewijst al jaren betrouwbaar te zijn, over de juiste expertise te beschikken én de hoogste prijs te betalen. U kunt onze offerte met ons bod gerust vergelijken met offertes van andere goudinkopers. Wedden dat we u terugzien in ons kantoor aan de Bredaseweg 198 in Tilburg?

over ons

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

XGOUD principes:

1. Betrouwbaar

Als familiebedrijf (inmiddels de derde generatie) hebben we de benodigde expertise, een trouwe klantenkring en een professioneel netwerk opgebouwd. De bepaling van de exacte aankoopprijzen wordt rechtstreeks in onze bedrijfsruimten uitgevoerd door onze experts. De betaling uiteraard ook. Wilt u liever niet met uw kostbaarheden over straat? Plan een afspraak op de gewenste locatie.

2. Eerlijk

U vindt bij ons geen dure inrichting of medewerkers in maatpakken. Deze besparingen investeren wij liever in onze klanten. U krijgt een offerte waarop de waarde van uw eigendom nauwkeurig is vermeld en de mogelijkheid om deze te vergelijken met prijzen van andere aanbieders. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over de verwachte prijsontwikkelingen.

3. Transparant

Transparantie in waarde is een fundamenteel principe. Onze experts beoordelen sieraden, edelmetalen, edelstenen en andere dure goederen in de aanwezigheid van de aanbieder. En alleen met de aanwezigheid van de aanbieder. Wij delen graag onze kennis met onze klanten in de winkel, via onze website en andere kanalen. Onze experts beoordelen uw sieraden en andere dure goederen in uw aanwezigheid. En alleen met uw aanwezigheid. Alles transparant.

4. Discreet

Discretie en anonimiteit zijn de eerste twee voorwaarden in onze bedrijfssector. U krijgt een schriftelijk bewijs. Transacties tot 5000 euro worden anoniem behandeld. De klant is incognito, wij zijn XGOUD. 100 procent discretie!

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€1813.32 €58.30
-0.045%-€0.0265
Zilver
Troy ounce Gram
€21.61 €0.69
-0.025%-€0.0002
Platina
Troy ounce Gram
€960.81 €30.89
-0.193%-€0.0595
Palladium
Troy ounce Gram
€1331.37 €42.80
+0.326%+€0.1396
Bel nu gratis