Over ons | XGOUD - Goud inkoop tilburg | meer dan 20 jaar ervaringXGOUD = GOUDEERLIJKE PRIJS

Datum:
Tijd:

ERKEND EXPERT INKOOP EDELMETALEN, EDELSTENEN EN LUXEHORLOGES

XGOUD is van origine een Duits familiebedrijf, inmiddels de derde generatie, dat gespecialiseerd is in de inkoop van edelmetalen, edelstenen en sieraden. Klanten bezoeken ons al jarenlang voor professioneel advies over de waarde en de prijsverwachtingen van hun gouden, zilveren, palladium en platina sieraden, baren, munten en oud goud. We taxeren alle (legeringen van) edelmetalen. Ook kunt u bij ons terecht voor de prijsbepaling en verkoop van edelstenen als saffieren, diamanten, smaragden en robijnen. Wij beweren, zoals vele andere goudinkopers, dat we de hoogste prijs bieden. Wij doen dit ook. U verdient namelijk een goudeerlijke prijs.

EDELMETALEN - EDELSTENEN - HORLOGES

Dankzij de goudeerlijke prijs die XGOUD al jarenlang biedt, onze professionele taxaties en ons gedegen advies, weten klanten uit Breda, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en zelfs mensen die op weg waren naar Antwerpen XGOUD in Tilburg al jarenlang te vinden. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw juwelen van edelstenen, uw munten van edelmetalen (goud, zilver, platina), uw ornamenten van edelmetalen (o.a. bestek, accessoires), uw exclusieve horloges (o.a. Rolex, Cartier, Breitling, Omega, Panerai) en uw edelstenen (diamanten, robijnen, saffieren, smaragden). Hebt u geen tijd om naar Tilburg te komen of gaat u liever niet over straat met uw kostbaarheden? Dat is geen probleem. Wij kunnen u een verzekerd pakket sturen of wij komen bij u langs. Dat kan binnen twee uur nadat u contact met ons hebt opgenomen. Wij bezoeken klanten in zowel Nederland als België.

BETROUWBAAR - ERKEND - ERVAREN - DISCREET - HOOGSTE PRIJS

Waar geld te verdienen valt, zijn oplichters en fraudeurs actief. Iedereen zegt de nodige expertise te bezitten, transparant en discreet te handelen en de hoogste prijs te bieden. Kijk dus goed uit wanneer u uw kostbaarheden wilt verkopen, want alleen aan mooie praatjes hebt u weinig.
XGOUD bewijst al jaren betrouwbaar te zijn, over de juiste expertise te beschikken én de hoogste prijs te betalen. U kunt onze offerte met ons bod gerust vergelijken met offertes van andere goudinkopers. Wedden dat we u terugzien in ons kantoor aan de Piusplein 56 in Tilburg?

 • XGOUD is een ervaren familiebedrijf, inmiddels de derde generatie.
 • XGOUD is erkend inkoper van edelmetalen, edelstenen en sieraden.
 • XGOUD is lid van de Federatie Goud en Zilver.
 • XGOUD is gespecialiseerd in de inkoop van goud. We hebben inmiddels onze expertise uitgebreid rondom het inkopen van zilver, platina, palladium, diamanten, robijnen, saffieren en smaragden.
 • Sinds 2005 mag XGOUD zich gecertificeerd diamantexpert noemen.
 • XGOUD is meer dan 10 jaar expert op het gebied van de inkoop van exclusieve horloges.
 • Bij XGOUD werken enkel medewerkers die beschikken over jarenlange ervaring in deze branche. Ze hebben de benodigde opleidingen met succes afgerond.
 • XGOUD betaalt u ter plekke uit. Uiteraard met 100 procent discretie. Ook kan het bedrag op uw rekening worden overgemaakt.
 • We werken snel en zonder verborgen kosten.
 • Als gevestigde naam in de branche kunt u ons vertrouwen.
 • Als u binnen 90 minuten vanaf Tilburg woonachtig bent en liever niet met uw kostbaarheden over straat gaat, treffen onze XGOUD experts u ook graag bij u thuis.
 • Al onze zendingen zijn tot 50.000 euro verzekerd.
 • Bij XGOUD krijgt u geen koffie of een luxe ontvangst van personeel in maatpakken. We vinden het belangrijker om een net, maar niet al te luxe kantoor op een goed bereikbare locatie te hebben. Deze besparingen op onze overheadkosten steken we liever in (de portemonnee van) onze klanten.

< terug

over ons

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€1773.29 €57.01
-0.001%-€0.0005
Zilver
Troy ounce Gram
€21.70 €0.70
-0.001%-€0.0000
Platina
Troy ounce Gram
€933.12 €30.00
-0.001%-€0.0003
Palladium
Troy ounce Gram
€1490.12 €47.91
-0.001%-€0.0004
AFSPRAAK PLANNEN