Wilt u uw goudbaren verkopen? XGOUD helpt u graag. Altijd fair!

Als u goudbaren wilt verkopen, kunt u bij XGOUD terecht voor een snelle en betrouwbare service. Onze experts zullen uw goudbaren zorgvuldig beoordelen en de exacte waarde bepalen op basis van de huidige marktprijzen. Bij XGOUD bieden we altijd eerlijke en transparante prijzen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw goudbaren. Neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van goudbaren bij XGOUD.

Goudbarenn verkopen? XGOUD garandeert een eerlijke prijs.

Goudbaren, goudstaven of broodjes goud zijn lange tijd een mooie belegging geweest voor de oude dag of als appeltje voor de dorst.

Met de gunstige prijs voor goud van dit moment, loont het de moeite om deze vormen van goud te verkopen. Hoewel de markt voor edelmetalen vrij stabiel is, is het echter maar de vraag hoe lang deze goede prijzen zullen blijven. XGOUD geeft u graag de beste prijs voor uw goud.

Wij stellen onze prijs voor uw goudbaren, goudstaven of broodjes goud op basis van de zuiverheidsgraad van het goud. Zolang uw goud met 99,9% zuiverheidsgraad van 1 gram; 2.5 gram; 5 gram; 7.5 gram; 10 gram; 25 gram; 50 gram; 75 gram; 100 gram; 125 gram; 250 gram; 0.5kg; 0.75 kg tot 1kg is, dan kunt u bij ons terecht. Goudbaren verkopen doe u bij ons. Altijd de hoogste prijzen!

gb12

XGOUD | Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Aarzel niet om ons te bellen voor meer informatie of advies.

gbv13

XGOUD betaalt de beste prijs voor uw goudbaren - ontdek het zelf!

In uw aanwezigheid zal de kwaliteit worden vastgesteld. Op basis daarvan bieden wij u een prijs die u zelf ook kunt berekenen met behulp van onze calculator. Bij XGOUD gaan we transparant te werkt en stellen wij onze klanten nooit voor onverwachte verrassingen. U kunt bij ons terecht met alle vormen goudbaren, goudstaven en broodjes goud. Met name die met een stempel van Umicore, Degussa of Bank Suisse hebben onze voorkeur. Maar wij zijn zeker bereid goudbaren te kopen zonder dergelijke stempels.

Goudbaren zijn altijd voorzien van de officiële stempel van de smelter van de goudstaaf. Het Britse handelshuis LBMA is toezichthouder op erkende goudsmelters en goudleveranciers. Zij stellen de kwaliteitseisen op voor goudbaren en staan garant voor de kwaliteit van de goudproducten.

De nummer één keuze voor het verkopen van uw goudbaren.

Dankzij onze jarenlange ervaring herkennen onze goudspecialisten deze officiële stempels onmiddellijk. Daardoor kunnen wij ook goudbaren, goudstaven of broodjes goud snel taxeren. Overweegt u om een grote hoeveelheid baren van goud aan te bieden voor de verkoop? Neem dan vooraf contact met ons op zodat wij u kunnen faciliteren.

Wanneer het idee om met zoveel goud over straat te gaan, u niet aan staat. Dan zijn wij graag bereid om u ook elders te treffen. Dat kan al binnen 90 minuten nadat u ons heeft gebeld. XGOUD betaalt u contant uit voor uw goud. Wanneer u dat wenst kunnen wij het geld ook rechtstreeks overmaken naar uw bankrekening. Wilt u goudbaren verkopen? Bezoek dan XGOUD.

Gouden munten verkopen

Gouden munten zijn zeldzaam en worden alleen nog geslagen als munt voor pure verzamelaars. Dat maakt dat de gouden munten waarde zo hoog is. XGOUD doet ook aan gouden munten inkoop.

gm12

Gouden sieraden verkopen

Aan gouden sieraden hangt bijna altijd een emotionele waarde. Gouden sieraden verkopen is voor veel mensen, daarom, een stap die ze niet lichtzinnig nemen.

gs12

Oudgoud verkopen

Oud goud is echter een term die veelal wordt gebruikt om te verwijzen naar gouden sieraden. Vroeger genoten gouden sieraden de voorkeur boven elk ander edelmetaal.

og12

Tandgoud verkopen

Bent u tandarts of tandheelkundige, of bent u een patiënt met een gouden tand die u binnenkort wilt laten verwijderen? Kom dan een langs bij XGOUD.

tg12

Afspraak maken

Bepaal zelf wanneer het u uitkomt en maak een afspraak voor een gesprek met een expert van XGOUD.

Goud
Troy ounce Gram
€2164.00 €69.57
-0.040%-€0.0280
Zilver
Troy ounce Gram
€27.33 €0.88
-0.291%-€0.0026
Platina
Troy ounce Gram
€902.26 €29.01
-0.331%-€0.0961
Palladium
Troy ounce Gram
€822.03 €26.43
-0.519%-€0.1372
Bel ons