Goudbaren verkopen bij XGOUD | Beste prijzen sinds meer dan 25 jaren. Altijd fair!1 gram | 5 gram | one ounce | 100 gram | 1 kilo

Op basis van de gewicht van de baren | Goudbaren verkopen bij XGOUD

Goudbaren, goudstaven of broodjes goud zijn lange tijd een mooie belegging geweest voor de oude dag of als appeltje voor de dorst.

Met de gunstige prijs voor goud van dit moment, loont het de moeite om deze vormen van goud te verkopen. Hoewel de markt voor edelmetalen vrij stabiel is, is het echter maar de vraag hoe lang deze goede prijzen zullen blijven. XGOUD geeft u graag de beste prijs voor uw goud.

Wij stellen onze prijs voor uw goudbaren, goudstaven of broodjes goud op basis van de zuiverheidsgraad van het goud. Zolang uw goud met 99,9% zuiverheidsgraad van 1 gram; 2.5 gram; 5 gram; 7.5 gram; 10 gram; 25 gram; 50 gram; 75 gram; 100 gram; 125 gram; 250 gram; 0.5kg; 0.75 kg tot 1kg is, dan kunt u bij ons terecht. Goudbaren verkopen doe u bij ons. Altijd de hoogste prijzen!

Goudbaren verkopen bij de No.1 | XGOUD

In uw aanwezigheid zal de kwaliteit worden vastgesteld. Op basis daarvan bieden wij u een prijs die u zelf ook kunt berekenen met behulp van onze calculator. Bij XGOUD gaan we transparant te werkt en stellen wij onze klanten nooit voor onverwachte verrassingen. U kunt bij ons terecht met alle vormen goudbaren, goudstaven en broodjes goud. Met name die met een stempel van Umicore, Degussa of Bank Suisse hebben onze voorkeur. Maar wij zijn zeker bereid goudbaren te kopen zonder dergelijke stempels.

Goudbaren zijn altijd voorzien van de officiële stempel van de smelter van de goudstaaf. Het Britse handelshuis LBMA is toezichthouder op erkende goudsmelters en goudleveranciers. Zij stellen de kwaliteitseisen op voor goudbaren en staan garant voor de kwaliteit van de goudproducten.

Neem dan vooraf contact met ons op | XGOUD

Dankzij onze jarenlange ervaring herkennen onze goudspecialisten deze officiële stempels onmiddellijk. Daardoor kunnen wij ook goudbaren, goudstaven of broodjes goud snel taxeren. Overweegt u om een grote hoeveelheid baren van goud aan te bieden voor de verkoop? Neem dan vooraf contact met ons op zodat wij u kunnen faciliteren.

Wanneer het idee om met zoveel goud over straat te gaan, u niet aan staat. Dan zijn wij graag bereid om u ook elders te treffen. Dat kan al binnen 90 minuten nadat u ons heeft gebeld. XGOUD betaalt u contant uit voor uw goud. Wanneer u dat wenst kunnen wij het geld ook rechtstreeks overmaken naar uw bankrekening. Wilt u gouden baren verkopen? Bezoek dan XGOUD.

Goudbaren verkopen bij de No.1 | XGOUD

< terug

Goudbaren verkopen

XGOUD | Inkoop & Verkoop

4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Oudgoud verkopenBeste prijzen voor oudgoud

Oud goud is echter een term die veelal wordt gebruikt om te verwijzen naar gouden sieraden. Vroeger genoten gouden sieraden de voorkeur boven elk ander edelmetaal.

Oudgoud verkopen

Gouden munten verkopenAlle muntenprijzen op XGOUD.NL

Gouden munten zijn zeldzaam en worden alleen nog geslagen als munt voor pure verzamelaars. Dat maakt dat de gouden munten waarde zo hoog is. XGOUD.NL doet ook aan gouden munten inkoop.

Goud munten verkopen

Gouden sieraden verkopenWij kopen uw gouden sieraden

Aan gouden sieraden hangt bijna altijd een emotionele waarde. Gouden sieraden verkopen is voor veel mensen, daarom, een stap die ze niet lichtzinnig nemen.

Gouden sieraden verkopen

Tandgoud verkopenGouden tanden of kronen, of gouden elementen uit bruggen

Bent u tandarts of tandheelkundige, of bent u een patiënt met een gouden tand die u binnenkort wilt laten verwijderen? Kom dan een langs bij XGOUD.NL.

Tandgoud kronen verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

RouteplannerDe weg na ons kantoor

Wij bellen terug!Naam, reden en telefoonnummer zijn voldoende. We bellen!

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

  Goud
  Troy ounceGram
  €1569.40€50.46
  -0.025%-€0.0124
  Zilver
  Troy ounceGram
  €19.81€0.64
  -0.022%-€0.0001
  Platina
  Troy ounceGram
  €839.66€27.00
  -0.052%-€0.0141
  Palladium
  Troy ounceGram
  €1634.00€52.53
  -0.017%-€0.0089