Wilt u uw Longines horloge verkopen? Kies XGOUDConquest | DolceVita | Equestrian | Evidenza | The Master Collection

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele koper voor uw Longines horloge, dan kunt u bij XGOUD terecht. Als gerenommeerd inkoopbedrijf voor luxe horloges biedt XGOUD een eenvoudig en betrouwbaar verkoopproces voor uw Longines horloge.

Ontvang snel geld voor uw Longines horloge bij XGOUD

Longines is een Zwitsers horlogemerk. Het werd in 1832 door Ernest Francillon in Saint-Imier opgericht. Het Longines’ logo is momenteel het oudste geregistreerde logo van een horlogemerk. Longines staat bekend om haar horloges voor piloten en om de precisie en elegantie van haar horloges. De Swatch Group is momenteel eigenaar van Longines.

Het merk wint door de jaren heen verschillende prijzen voor zijn uurwerken en is als ‘official timekeeper’ nauw betrokken bij verschillende grote sportevenementen. Zo is Longines nauw betrokken bij onder andere Roland Garros. Ook om bekende ambassadeurs zit Longines niet verlegen. Onder andere Kate Winslet, Stefanie Graf en Simon Baker, beter bekend als ‘The Mentalist’, hebben hun naam aan het merk verbonden.

Krijg een gratis taxatie voor uw Longines horloge bij XGOUD

Wilt u uw exclusieve Longines horloge verkopen en of bent u benieuwd wat uw horloge waard is. Bij XGOUD bent u voor zowel de taxatie van uw horloge als voor de verkoop aan het juiste adres. Onze ervaren taxateurs bepalen de waarde van uw horloge waar u bij bent, door hun jarenlange ervaring en kennis gebeurd dit snel en transparant. Wij helpen u vervolgens graag verder bij de verkoop van uw Longines horloge. XGOUD doet ook aan de inkoop van Longines horloges, wij bieden u altijd gegarandeerd de beste prijs.

longines verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Longines horloge taxatie formulierConquest | DolceVita | Equestrian | Evidenza | The Master Collection


  Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

  Goud
  Troy ounce Gram
  €2163.79 €69.57
  -0.025%-€0.0172
  Zilver
  Troy ounce Gram
  €29.55 €0.95
  -0.139%-€0.0013
  Platina
  Troy ounce Gram
  €961.16 €30.90
  -0.119%-€0.0367
  Palladium
  Troy ounce Gram
  €882.04 €28.36
  -0.519%-€0.1473
  Bel ons