Verkoop uw Vacheron Constantin horloge aan de beste prijs bij XGOUDHarmony | Historiques | Fiftysix | Overseas

Als u besluit om uw Vacheron Constantin horloge te verkopen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u de beste prijs krijgt en dat uw horloge in goede handen is. Bij XGOUD begrijpen we dat en daarom bieden we een betrouwbare en deskundige verkoopservice voor uw Vacheron Constantin horloge.

Onze horloge experts hebben jarenlange ervaring met het taxeren en kopen van verschillende Vacheron Constantin modellen, zoals de Overseas, Patrimony en Traditionnelle. Wij bieden een eerlijke prijs op basis van de marktwaarde en de conditie van uw horloge.

Verkoop uw Vacheron Constantin bij XGOUD en ontvang een top prijs

Vacheron Constantin is een Zwitsers horlogemerk dat gespecialiseerd is in het maken van zeer dure en volledig handgemaakte horloges. De horloges worden aangedreven door zeer ingewikkelde uurwerken, bevatten geavanceerde speciale opties en worden vaak in een beperkte oplage geproduceerd. Het merklogo van Vacheron Constantin is het Maltezer kruis.

Vacheron Constantin werd in 1755 opgericht door Jean-Marc Vacheron en is daarmee het oudste horlogemerk op aarde. In 1819 begon de samenwerking met François Constantin, waarop de horlogemaker de naam Vacheron & Constantin kreeg. Opvallend aan Vacheron Constantin is dat het horlogemerk streeft naar een klassieke en ouderwetse uitstraling. Een Vacheron Constantin horloge glimt weinig en is eerder sober dan extravagant. Het merk wordt daarom veel gedragen door rijke mensen die niet al te veel willen opvallen. Veel exemplaren hebben een witgouden horlogekast en krokodillenlederen band. Door de beperkte oplage van Vacheron Constantin horloges is het horloge een zeer waarde vast item.

Snelle en veilige verkoop van uw Vacheron Constantin

Bent u in het bezit van een Vacheron Constantin en overweegt u deze te verkopen? Bij XGOUD bent u aan het juiste adres. De taxateurs van XGOUD zijn u graag van dienst van de taxatie en de verkoop van uw Vacheron Constantin horloge. De taxatie zal altijd plaats vinden in uw aanwezigheid. XGOUD doet ook aan de inkoop van Vacheron Constantin.

Ontvang een eerlijke prijs voor uw Vacheron Constantin horloge bij XGOUD

Bij XGOUD nemen we uw horloge serieus en zorgen we ervoor dat u de beste service krijgt. Of u nu op zoek bent naar een snelle verkoop of deskundig advies over uw Vacheron Constantin horloge, we staan voor u klaar. Kom langs bij XGOUD en ontdek wat uw horloge waard is. Verkoop uw Vacheron Constantin horloge veilig en betrouwbaar bij XGOUD.

vacheron constatin horloge verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Vacheron Constatin horloge taxatie formulierHarmony | Historiques | Fiftysix | Overseas


  Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

  Goud
  Troy ounce Gram
  €2164.32 €69.58
  +0.041%+€0.0284
  Zilver
  Troy ounce Gram
  €29.59 €0.95
  +0.078%+€0.0007
  Platina
  Troy ounce Gram
  €962.30 €30.94
  +0.028%+€0.0085
  Palladium
  Troy ounce Gram
  €886.63 €28.51
  -0.053%-€0.0152
  Bel ons