Saffieren verkopen

Datum:
Tijd:

Saffieren zijn het symbool voor rijkdom

Het blauw in een saffier wordt veroorzaakt door ijzerdeeltjes die in de steen zitten. Saffieren zijn het symbool voor rijkdom maar voorkomt tevens tweespalt en smart. Volgens veel mensen geven saffieren ook kracht, eer en onsterfelijkheid. Saffieren zijn het symbool voor rijkdom maar voorkomt tevens tweespalt en smart. Volgens veel mensen geven saffieren ook kracht, eer en onsterfelijkheid.

XGOUD.NL accepteert alle soorten saffieren

Maar wanneer u niet gelooft in dergelijke aannames, is het verkopen van uw edelstenen een optie. Saffier-prijzen zijn momenteel zeer gunstig. XGOUD.NL heeft zich de afgelopen jaren ook in toenemende mate toegelegd om het taxeren en opkopen van edelstenen zoals saffieren. XGOUD.NL accepteert alle soorten saffieren. Van prinses-, tot ovaal- en hartvormige saffieren; wij bieden u de beste prij

Saffieren verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

De saffier waarde wordt door de taxateur in uw aanwezigheid vastgesteld. Saffieren taxeren is iets dat alleen aan experts kan worden toevertrouwd. Met de huidige saffier-prijzen wilt u als verkoper er zeker van zijn dat u een eerlijke prijs krijgt geboden. Bij XGOUD.NL kunt u daar op vertrouwen. Wij gaan transparant te werk en taxeren de waarde alleen in uw aanwezigheid. XGOUD.NL koopt alleen edelstenen die vergezeld gaan met de originele papieren. Als verkoper dient u daarom ook uw identiteitsbewijs mee te brengen.

Wilt u saffieren verkopen? Maak een afspraak met XGOUD.NL. U krijgt gegarandeerd de beste prijs.

Saffieren verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

< terug

Saffieren verkopen
XGOUD | Diamant inkoop tilburg
5 van 5 op basis van 442 beoordelingen

Saffieren taxatie formulier

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Edelstenen welke wij nog kopen

Diamanten verkopen

Diamant is het hardste natuurlijk materiaal dat op aarde gevonden wordt. Diamanten kennen daarom vele toepassingen, maar het is veruit het meest populair als versiering.

Diamant verkopen

Robijnen verkopen

De zeldzaamheid van robijnen maakt ze een geliefde steen. XGOUD.NL accepteert alle soorten robijnen, van prinses, tot ovaal maar ook hart vormingen robijnen.

Robijnen van XGOUD.NL

Smaragden verkopen

Net als robijnen zijn smaragden zeer zeldzaam. Dankzij een aanpassing in de definitie van smaragd vallen er meer edelstenen tegenwoordig onder deze noemer.

Smaragden verkopen

RouteplannerDe weg na ons kantoor

Wij Bellen terug!Naam, reden en telefoonnummer zijn voldoende. We bellen!

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Goud
Troy ounceGram
€1621.88€52.14
-0.054%-€0.0279
Zilver
Troy ounceGram
€20.62€0.66
-0.081%-€0.0005
Platina
Troy ounceGram
€752.00€24.18
-0.013%-€0.0031
Palladium
Troy ounceGram
€1925.52€61.91
-0.059%-€0.0366