Ontvang de beste prijs voor saffieren bij XGOUD

Bij XGOUD begrijpen we dat het verkopen van een dierbare saffier een emotionele aangelegenheid kan zijn. Daarom zorgen we ervoor dat ons team van deskundige taxateurs je saffier op een professionele en respectvolle manier beoordeelt. We gebruiken geavanceerde technologie en onze uitgebreide kennis van de edelstenenmarkt om een nauwkeurige waardebepaling te doen.

Verkoop uw saffieren veilig en snel bij XGOUD

Het blauw in een saffier wordt veroorzaakt door ijzerdeeltjes die in de steen zitten. Saffieren zijn het symbool voor rijkdom maar voorkomt tevens tweespalt en smart. Volgens veel mensen geven saffieren ook kracht, eer en onsterfelijkheid. Saffieren zijn het symbool voor rijkdom maar voorkomt tevens tweespalt en smart. Volgens veel mensen geven saffieren ook kracht, eer en onsterfelijkheid.

Ontvang direct cash voor jouw saffieren bij XGOUD

Maar wanneer u niet gelooft in dergelijke aannames, is het verkopen van uw edelstenen een optie. Saffier-prijzen zijn momenteel zeer gunstig. XGOUD heeft zich de afgelopen jaren ook in toenemende mate toegelegd om het taxeren en opkopen van edelstenen zoals saffieren. XGOUD accepteert alle soorten saffieren. Van prinses-, tot ovaal- en hartvormige saffieren; wij bieden u de beste prij

Verkoop uw saffieren - de beste deal bij XGOUD

De saffier waarde wordt door de taxateur in uw aanwezigheid vastgesteld. Saffieren taxeren is iets dat alleen aan experts kan worden toevertrouwd. Met de huidige saffier-prijzen wilt u als verkoper er zeker van zijn dat u een eerlijke prijs krijgt geboden. Bij XGOUD kunt u daar op vertrouwen. Wij gaan transparant te werk en taxeren de waarde alleen in uw aanwezigheid. XGOUD koopt alleen edelstenen die vergezeld gaan met de originele papieren. Als verkoper dient u daarom ook uw identiteitsbewijs mee te brengen.

Wilt u saffieren verkopen? Maak een afspraak met XGOUD. U krijgt gegarandeerd de beste prijs.

saffieren verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Saffieren taxatie formulier


  Edelstenen welke wij nog kopen

  Diamanten verkopen

  Diamant is het hardste natuurlijk materiaal dat op aarde gevonden wordt. Diamanten kennen daarom vele toepassingen, maar het is veruit het meest populair als versiering.

  diamanten verkopen

  Robijnen verkopen

  De zeldzaamheid van robijnen maakt ze een geliefde steen. XGOUD accepteert alle soorten robijnen, van prinses, tot ovaal maar ook hart vormingen robijnen.

  robijnen verkopen

  Smaragden verkopen

  Net als robijnen zijn smaragden zeer zeldzaam. Dankzij een aanpassing in de definitie van smaragd vallen er meer edelstenen tegenwoordig onder deze noemer.

  smaragden verkopen

  Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

  Goud
  Troy ounce Gram
  €2216.19 €71.25
  -0.008%-€0.0055
  Zilver
  Troy ounce Gram
  €26.83 €0.86
  +0.082%+€0.0007
  Platina
  Troy ounce Gram
  €873.44 €28.08
  -0.242%-€0.0681
  Palladium
  Troy ounce Gram
  €852.01 €27.39
  -0.156%-€0.0427
  Bel ons