Saffieren verkopen

Saffieren zijn het symbool voor rijkdom

Het blauw in een saffier wordt veroorzaakt door ijzerdeeltjes die in de steen zitten. Saffieren zijn het symbool voor rijkdom maar voorkomt tevens tweespalt en smart. Volgens veel mensen geven saffieren ook kracht, eer en onsterfelijkheid. Saffieren zijn het symbool voor rijkdom maar voorkomt tevens tweespalt en smart. Volgens veel mensen geven saffieren ook kracht, eer en onsterfelijkheid.

XGOUD.NL accepteert alle soorten saffieren

Maar wanneer u niet gelooft in dergelijke aannames, is het verkopen van uw edelstenen een optie. Saffier-prijzen zijn momenteel zeer gunstig. XGOUD.NL heeft zich de afgelopen jaren ook in toenemende mate toegelegd om het taxeren en opkopen van edelstenen zoals saffieren. XGOUD.NL accepteert alle soorten saffieren. Van prinses-, tot ovaal- en hartvormige saffieren; wij bieden u de beste prij

Saffieren verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

De saffier waarde wordt door de taxateur in uw aanwezigheid vastgesteld. Saffieren taxeren is iets dat alleen aan experts kan worden toevertrouwd. Met de huidige saffier-prijzen wilt u als verkoper er zeker van zijn dat u een eerlijke prijs krijgt geboden. Bij XGOUD.NL kunt u daar op vertrouwen. Wij gaan transparant te werk en taxeren de waarde alleen in uw aanwezigheid. XGOUD.NL koopt alleen edelstenen die vergezeld gaan met de originele papieren. Als verkoper dient u daarom ook uw identiteitsbewijs mee te brengen.

Wilt u saffieren verkopen? Maak een afspraak met XGOUD.NL. U krijgt gegarandeerd de beste prijs.

Saffieren verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

< terug

saffieren verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Saffieren taxatie formulier

  Edelstenen welke wij nog kopen

  Diamanten verkopen

  Diamant is het hardste natuurlijk materiaal dat op aarde gevonden wordt. Diamanten kennen daarom vele toepassingen, maar het is veruit het meest populair als versiering.

  diamanten verkopen

  Robijnen verkopen

  De zeldzaamheid van robijnen maakt ze een geliefde steen. XGOUD.NL accepteert alle soorten robijnen, van prinses, tot ovaal maar ook hart vormingen robijnen.

  robijnen verkopen

  Smaragden verkopen

  Net als robijnen zijn smaragden zeer zeldzaam. Dankzij een aanpassing in de definitie van smaragd vallen er meer edelstenen tegenwoordig onder deze noemer.

  smaragden verkopen

  Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

  Goud
  Troy ounce Gram
  €1682.79 €54.10
  -0.393%-€0.2125
  Zilver
  Troy ounce Gram
  €20.23 €0.65
  -0.348%-€0.0023
  Platina
  Troy ounce Gram
  €954.65 €30.69
  -0.717%-€0.2202
  Palladium
  Troy ounce Gram
  €1760.71 €56.61
  -1.242%-€0.7032
  AFSPRAAK PLANNEN