Wilt u uw horloge verkopen? XGOUD biedt u de beste optie

Als u overweegt om uw horloge te verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze horloge experts zullen uw horloge zorgvuldig taxeren en u een eerlijke prijs bieden op basis van de marktwaarde en de conditie van het horloge. We begrijpen dat uw horloge belangrijk voor u is en zullen ervoor zorgen dat de verkoop soepel en veilig verloopt.

XGOUD: dé plek om uw horloge te verkopen

We kunnen uw dure horloge snel en veilig kopen tegen marktvoorwaarden. We beoordelen uw horloge eerlijk en tegen de huidige restwaarde. Horlogemerk, konditie, bouwjaar en volledigheid van de papieren en boxen zijn andere belangrijke criteria die de prijs kunnen bepalen. Uw waardevolle horloge wordt door onze aankoop met deskundigheid en respect behandeld. Elk horloge is speciaal voor ons.

hv17

XGOUD | Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Bel ons direct

Aarzel niet om ons te bellen voor meer informatie of advies.

hv22

Snel cashen met uw horloge? XGOUD regelt het voor u

De horloges taxatie is absoluut niet bindend en gratis. U bent niet verplicht om te verkopen. Als u akkoord gaat met ons aankoopaanbod, betalen wij u rechtstreeks contant. Op verzoek ook met een directe overschrijving. Bij ons hoeft u niet op uw geld te wachten, wij kopen direct, geen omslachtige commissiezaken. XGOUD staat voor zijn naam.

Maak uw oude horloge weer waardevol met XGOUD

Wilt u uw horloge verkopen tegen de beste prijs? Dankzij de jarenlange ervaring hebben onze taxateur een getraind oog om snel de waarde van uw horloge te herkennen. Bij het beoordelen van de waarde van uw horloge kijken wij naar de kwaliteit en exclusiviteit van het horloge, ook de aanwezigheid van edelmetalen en de populariteit worden meegenomen in de taxatie.

Horloges welke wij inkopen

Horloge taxatie formulier


  Afspraak maken

  Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD – expert.

  Goud
  Troy ounce Gram
  €2216.36 €71.26
  +0.036%+€0.0254
  Zilver
  Troy ounce Gram
  €26.81 €0.86
  +0.156%+€0.0013
  Platina
  Troy ounce Gram
  €875.55 €28.15
  +0.507%+€0.1428
  Palladium
  Troy ounce Gram
  €853.34 €27.44
  +0.598%+€0.1641
  Bel ons