Smaragden verkopen

Hoe helderder de steen, hoe hoger de prijs

Net als robijnen zijn smaragden zeer zeldzaam. Dankzij een aanpassing in de definitie van smaragd vallen er meer edelstenen tegenwoordig onder deze noemer. Een smaragd is vaak troebel als gevolg van inclusies. Hoe helderder de steen, hoe hoger de prijs.

Smaragden verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

Smaragden prijzen zijn momenteel zeer gunstig. XGOUD.NL heeft zich de afgelopen jaren ook in toenemende mate toegelegd om het taxeren en opkopen van edelstenen zoals smaragden. XGOUD.NL accepteert alle soorten smaragden. Van prinses-, tot ovaal- en hart vorminge robijnen; wij bieden u de beste prijs. De smaragd waarde wordt door de taxateur in uw aanwezigheid vastgesteld. Een smaragd taxeren is iets dat alleen aan experts kan worden toevertrouwd. Met de huidige smaragd prijzen wilt u er als verkoper zeker van zijn dat u een eerlijke prijs krijgt geboden. Bij XGOUD.NL kunt u daar op vertrouwen. Wij gaan transparant te werk en taxeren de waarde alleen in uw aanwezigheid.

Smaragden verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

< terug

smaragden verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Smaragden taxatie formulier

  Edelstenen welke wij nog kopen

  Diamanten verkopen

  Diamant is het hardste natuurlijk materiaal dat op aarde gevonden wordt. Diamanten kennen daarom vele toepassingen, maar het is veruit het meest populair als versiering.

  diamanten verkopen

  Robijnen verkopen

  De zeldzaamheid van robijnen maakt ze een geliefde steen. XGOUD.NL accepteert alle soorten robijnen, van prinses, tot ovaal maar ook hart vormingen robijnen.

  robijnen verkopen

  Saffieren verkopen

  Saffieren zijn het symbool voor rijkdom maar voorkomt tevens tweespalt en smart. Volgens veel mensen geven saffieren ook kracht, eer en onsterfelijkheid.

  saffieren verkopen

  Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

  Goud
  Troy ounce Gram
  €1682.79 €54.10
  -0.393%-€0.2125
  Zilver
  Troy ounce Gram
  €20.23 €0.65
  -0.348%-€0.0023
  Platina
  Troy ounce Gram
  €954.65 €30.69
  -0.717%-€0.2202
  Palladium
  Troy ounce Gram
  €1760.71 €56.61
  -1.242%-€0.7032
  AFSPRAAK PLANNEN