Verkoop uw palladium sieraden bij XGOUD en haal het maximale uit uw investering

Als u palladium sieraden heeft die u niet langer wilt dragen of gebruiken, kunt u deze verkopen bij XGOUD voor een goede prijs. Palladium is een duurzaam en waardevol edelmetaal dat vaak wordt gebruikt in sieraden. Bij XGOUD bieden we een gratis taxatie van uw palladium sieraden en betalen we direct uit in contant geld. Onze experts zorgen ervoor dat u de hoogste prijs ontvangt voor uw palladium sieraden en dat het hele proces snel en veilig verloopt. Wij begrijpen dat uw palladium sieraden persoonlijke waarde kunnen hebben en daarom bieden we een discrete en professionele service. Verkoop uw palladium sieraden bij XGOUD en maak optimaal gebruik van uw belegging.

XGOUD biedt de hoogste prijs voor uw palladium sieraden

Bent u in het bezit van palladium sieraden zoals, ringen of armbanden, en wilt u deze verkopen? Neem dan contact op met XGOUD zodat wij u palladium sieraden kunnen taxeren. U kunt ons bereiken via 013 – 2074207 of door een mail te sturen naar info@xgoud.nl. Daarbij is het belangrijk dat u vermeld om welk type palladium sieraden het gaat.

Krijg de beste waarde voor uw palladium sieraden bij XGOUD

Wij zullen de waarde van de palladium in uw aanwezigheid bepalen. Daarbij gaan wij transparant te werk zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer we de zuiverheid van de palladium eenmaal hebben bepaald, doen wij u een bod op basis van de actuele waarde van palladium. XGOUD kan u daarom het beste bod doen dat u in Nederland en Belgie zult krijgen.

Wij betalen u contant uit of kunnen het geld rechtstreeks op uw rekening storten. Wenst u liever niet over straat te gaan met uw palladium sieraden? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op en wij ontmoeten u graag ergens op locatie.

palladium sieraden verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Palladium prijzenAltijd de hoogste prijzen voor uw palladium

Palladiumkoersen1 week | 2 weken | 1 maand

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2164.32 €69.58
+0.025%+€0.0172
Zilver
Troy ounce Gram
€29.60 €0.95
+0.157%+€0.0015
Platina
Troy ounce Gram
€962.44 €30.94
+0.133%+€0.0412
Palladium
Troy ounce Gram
€886.49 €28.50
+0.502%+€0.1430
Bel ons