Actuele platinaprijs vandaag: € 30.882 per kilo / € 30,88 per gram

Datum:
Tijd:

Check de live platinaprijs bij XGOUD

Bij XGOUD kunt u niet alleen terecht voor het verkopen van goud, maar ook voor het verkopen van platina. Onze deskundige taxateurs zullen uw platina nauwkeurig taxeren en u een eerlijke prijs bieden, gebaseerd op de huidige marktprijzen. Als u op zoek bent naar de hoogste platinaprijs, dan bent u bij XGOUD aan het juiste adres. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke prijzen te bieden voor hun edelmetalen. Bij XGOUD geloven we in transparantie en eerlijkheid, dus we zullen altijd open zijn over onze prijzen en het taxatieproces. We bieden ook een veilige en discrete service, zodat u met een gerust hart uw platina kunt verkopen. Bij XGOUD staat de klant centraal en we zullen er altijd voor zorgen dat u de best mogelijke service krijgt.

Platina verkopen? XGOUD biedt de hoogste prijs

De platinaprijs kan dagelijks fluctueren en wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder vraag en aanbod, geopolitieke gebeurtenissen, inflatie en economische indicatoren. Bij XGOUD bieden wij de hoogste platinaprijs voor uw edelmetalen, zodat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw waardevolle bezittingen. Onze experts hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van edelmetalen en zullen u helpen bij het verkopen van uw platinajuwelen, munten of andere items. Wij bieden een snelle en veilige transactie en kunnen u ook adviseren over de beste manier om uw platinaportefeuille te beheren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze platinadiensten.

platinaprijs

XGOUD | Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Aarzel niet om ons te bellen voor meer informatie of advies.

ptp13

Bij XGOUD kunt u veilig en transparant uw platina verkopen.

Bij XGOUD vindt u altijd de actuele platinaprijs, die dagelijks wordt bijgewerkt op basis van de huidige marktomstandigheden. Onze deskundige taxateurs bieden u een eerlijke en transparante prijs voor uw platina. Of u nu platina sieraden, munten, baren of ander platina materiaal wilt verkopen, wij zorgen voor een professionele afhandeling en betaling. Bij XGOUD kunt u erop vertrouwen dat u de hoogste platinaprijs ontvangt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende taxatie en verkoop van uw platina.

Vertrouw op XGOUD voor deskundige taxatie van uw sieraden, baren en munten - de beste platinaprijs gegarandeerd!

Bij XGOUD krijg je altijd de hoogste platinaprijs. We volgen de markt op de voet en bieden onze klanten de hoogst mogelijke prijs voor hun platina. Of je nu platina sieraden, munten of andere voorwerpen hebt, wij garanderen een eerlijke prijs. Bovendien maken we de verkoop van platina bij XGOUD eenvoudig en veilig. Je kunt bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvende taxatie en als je akkoord gaat met ons bod, betalen we direct uit. Kies voor XGOUD voor de hoogste platinaprijs en een vlotte afhandeling.

Oontwikkling van de platinaprijs ( 2005 - 2023 )

Tussen 2005 en 2023 kende de platinaprijs in euro’s aanzienlijke schommelingen. Aanvankelijk rond €20 per gram, steeg de prijs gestaag door industriële vraag en beleggingsbelang. In 2011 bereikte platina een hoogtepunt van ongeveer €60 per gram, maar daalde daarna door marktcorrecties. In de daaropvolgende jaren stabiliseerde de prijs op een niveau tussen €30 en €40 per gram. In 2020 steeg de prijs echter opnieuw naar ongeveer €45 per gram als reactie op wereldwijde economische onzekerheid. Sindsdien vertoont platina enige volatiliteit, beïnvloed door economische omstandigheden en industriële trends. De ontwikkeling van de platinaprijs weerspiegelt de complexe interactie van vraag en aanbod, geopolitieke invloeden en de rol van platina als edelmetaal met diverse toepassingen in zowel de industrie als de beleggingsmarkt.

Prijzen voor goud - zilver - palladium

Goudprijs

Kijk hier de goudprijzen. Altijd actueel en op koers. Goudbaren of gouden munten of eenvoudig goud. Alle prijzen zijn hier.

ghp13

Zilverprijs

Kijk hier de zilverprijzen. Altijd actueel en op koers. Zilverbaren of zilveren munten of eenvoudig zilver. Alle prijzen zijn hier

zilverprijs

Palladiumprijs

Kijk hier de palladiumprijzen. Altijd actueel en op koers. Palladium baren of palladium munten of eenvoudig palladium. Alle prijzen zijn hier

plprijs12

Afspraak maken

Bepaal zelf wanneer het u uitkomt en maak een afspraak voor een gesprek met een expert van XGOUD.

Goud
Troy ounce Gram
€2216.36 €71.26
+0.036%+€0.0254
Zilver
Troy ounce Gram
€26.81 €0.86
+0.156%+€0.0013
Platina
Troy ounce Gram
€875.55 €28.15
+0.507%+€0.1428
Palladium
Troy ounce Gram
€853.34 €27.44
+0.598%+€0.1641
Bel ons