Ontvang direct contant voor uw diamant bij XGOUDKrijg een professionele schatting van de waarde van uw diamanten met XGOUD's deskundige beoordelingen

Diamanten zijn een van de meest waardevolle edelstenen ter wereld. Ze worden al eeuwenlang gebruikt als symbool van rijkdom en prestige, en worden vaak gebruikt in sieraden en andere luxe items. Het is echter vaak moeilijk om de exacte waarde van een diamant te bepalen, omdat deze afhankelijk is van een aantal factoren, zoals de grootte, kwaliteit en kleur van de steen. Dit is waar de diamantcalculator van XGOUD van pas komt.

Gebruik de nieuwste technologieën en databases met XGOUD's diamantcalculator

XGOUD is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop en verkoop van edelmetalen en edelstenen, waaronder diamanten. Het bedrijf heeft een online diamantcalculator ontwikkeld die klanten kunnen gebruiken om de waarde van hun diamanten te schatten. Deze calculator maakt gebruik van de nieuwste technologieën en databases om nauwkeurige waarderingen te bieden, en is snel en gemakkelijk te gebruiken.

XGOUD's diamantcalculator biedt snelle en eenvoudige waarderingen voor uw diamanten

De diamantcalculator van XGOUD biedt klanten de mogelijkheid om de belangrijkste kenmerken van hun diamanten in te voeren, zoals de grootte, de helderheid, de kleur en de slijpvorm. Op basis van deze informatie berekent de calculator automatisch de geschatte waarde van de diamant. Klanten kunnen deze waarde gebruiken om te bepalen of ze hun diamant willen verkopen, en zo ja, tegen welke prijs.

De calculator is gebaseerd op GIA-certificaten

Een van de grootste voordelen van de diamantcalculator van XGOUD is dat deze volledig gratis is. Klanten hoeven geen abonnementen te kopen of extra kosten te betalen om de calculator te gebruiken. Dit betekent dat iedereen die geïnteresseerd is in het verkopen van hun diamanten, ongeacht de grootte of waarde van de stenen, toegang heeft tot deze handige tool.

Schat de waarde van uw diamanten met XGOUD's gratis diamantcalculator

Daarnaast biedt XGOUD ook deskundige beoordelingen van diamanten aan. Klanten kunnen hun diamanten naar het bedrijf sturen voor een professionele beoordeling, waardoor ze een nog nauwkeuriger idee krijgen van de waarde van hun stenen. Deze beoordelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren experts die de nieuwste technieken en apparatuur gebruiken om de diamanten te analyseren.

Vertrouw op XGOUD's eerlijke prijsbeleid bij het verkopen van uw diamanten

Klanten die besluiten om hun diamanten te verkopen aan XGOUD, kunnen erop vertrouwen dat ze een eerlijke en concurrerende prijs krijgen. Het bedrijf hanteert een transparant en eerlijk prijsbeleid en biedt klanten de mogelijkheid om hun stenen te verkopen voor contant geld of een bankoverschrijving.

Al met al is de diamantcalculator van XGOUD een handige en waardevolle tool voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkopen van hun diamanten. Met deze tool kunnen klanten snel en eenvoudig de waarde van hun stenen schatten, en ervoor zorgen dat ze een eerlijke prijs krijgen wanneer ze besluiten hun diamanten te verkopen.

diamantcalculator

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Verkoop uw diamanten tegen een eerlijke prijs met de diamantcalculator van XGOUD

Cut | Slijpstijl
Round Princess Cushion Oval
Clarity | Helderheid
Internally
Flawless
Very Very
Slightly
Included
Very
Slightly
Included
Slightly
Included
Included
Color | Kleur
Colorless Near Colorless Near Colorless
Slightly Tinted
Fainted Yellow
Carat | Karaat
0.4
0.6 1 1.5 2 2.4 2.9 3.5 3.8

Berekenen...
EURO

XGOUD betaald de meest actuele prijzen voor uw diamant en andere edelstenen! Bij de vaststelling van die prijzen gaan wij transparant te werk. Wij stellen de prijzen vast in de aanwezigheid van de klant. Daarbij maken wij gebruik van de meest actuele koersen van Rapaport voor diamanten.

Cut (Kap of Slijpstijl)

Dit is de vorm waarin de steen geslepen is. Dit hangt af van de slijpvorm en de kwaliteit van het slijpen.

Clarity (Klaarheid of helderheid)

Dit is de zuiverheid van de diamant. Scheuren of krassen, resten koolstof die niet geheel uitgekristalliseerd zijn of stikstof dat is ingesloten kan die helderheid doen vertroebelen.

Colour (Kleur)

Diamanten zijn, uit zichzelf, kleurloos. Hoe minder kleur je ziet hoe zuiverder, en daarmee waardevoller, de diamant is.

Carat (Karaat)

Dit is het gewicht van de edelsteen of het edelmetaal. 1 Karaat is 0,2 gram. Karaat wordt altijd in twee decimalen vermeld.

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2215.57 €71.23
+0.082%+€0.0581
Zilver
Troy ounce Gram
€26.77 €0.86
+0.112%+€0.0010
Platina
Troy ounce Gram
€871.11 €28.01
0.000%+€0.0001
Palladium
Troy ounce Gram
€848.24 €27.27
+0.473%+€0.1290
Bel ons