Ontvang de beste prijs voor uw zilveren munten bij XGOUDAmerican Eagle | Brittania | Krugerrand | Wiener Philharmoniker

Als u zilveren munten wilt verkopen, dan kunt u bij XGOUD rekenen op een snelle en betrouwbare service. Onze experts zijn gespecialiseerd in het beoordelen van zilveren munten en zullen de exacte waarde bepalen op basis van de huidige marktprijzen. Bij XGOUD bieden we altijd eerlijke en transparante prijzen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw zilveren munten. Neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van zilveren munten bij XGOUD.

Ontdek de waarde van uw zilveren munten bij XGOUD

Zilveren munten zijn bijzonder uniek omdat ze nauwelijks meer worden geslagen. Dat maakt dat zilveren rijksdaalders, zilveren dollars of munten van Sterling zilver zeer gewild zijn. Zilveren munten verkopen is daarom zeker de moeite. Bezit u zilveren rijksdaalders, munten van Sterling zilver of andere zilveren munten? Kom dan eens langs bij XGOUD. Wij doen ook aan zilveren munten inkoop.

Verkoop uw zilveren munten veilig en snel bij XGOUD

Zilveren munten zoals zilveren rijksdaalders zijn gemaakt van 720 KL4 kwaliteit. Voor munten van Sterling zilver is gebruik gemaakt voor zilver van 925 KL1 kwaliteit. XGOUD geeft u de beste prijzen voor edelmetaal op basis van actuele prijzen. De waarde van uw munt wordt in uw aanwezigheid vastgesteld. Dat doen wij door de hoeveelheid zilver, en de zilverkwaliteit exact vast te stellen. Wanneer we de hoeveelheid zilver, en de kwaliteit van het zilver weten, kunnen wij de prijs bieden die mensen die zilveren munten verkopen, mogen verwachten. Daarvoor maken wij gebruik van de meest recente koersen voor zilver. Deze actuele koersen kunt u vinden op onze website. Dat stelt u in staat om zelf te berekenen wat het bedrag zal zijn dat wij betalen aan personen die zilveren munten verkopen. Wanneer mensen zilveren munten inleveren dan dienen ze wel de originele papieren te overleggen.

Maak geld van uw oude zilveren munten met XGOUD

XGOUD betaald alleen uit wanneer wij de originele papieren ontvangen tezamen met de zilveren munten. Ook dient u uw identiteitsbewijs mee te brengen. Wij betalen u contant uit of kunnen het geld rechtstreeks op uw rekening overmaken. Ook voor de verkoop van zilveren sieraden kunt u terecht bij XGOUD!

zilveren munten verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Zilveren munten prijzen vandaagAltijd de hoogste prijs

Zilverkoersen1 week | 2 weken | 1 maand

Zilverbaren verkopenBeste prijzen voor zilverbaren

Wilt u zilverbaren verkopen? Kom eens langs bij XGOUD. Wij zijn geïnteresseerd in zilverstaven van 1 gram; 2.4 gram; 5 gram; 10 gram; 20 gram; een Troy Ounce; 50 gram; 100 gram; 250 gram; 0,5 kg; 1 kg; 5 kg tot 15 kg

zilverbaren verkopen

Zilverbestek verkopenBestekdozen of slechts losse exemplaren, bestek uit een serie

U kunt bij XGOUD terecht met elk vorm van bestek. Of het nu gaat om complete bestekdozen of slechts losse exemplaren, bestek uit een serie of speciaal gemaakt voor evenementen zoals communies, of trouwdagen.

zilverbestek verkopen

Zilveren sieraden verkopenWij kopen uw zilveren sieraden

Zilveren sieraden verkopen is voor veel mensen een overweging wanneer het niet langer van nut kan zijn. XGOUD zal u zeker de beste prijs bieden. U kunt bij ons terecht met u zilveren ringen, kettingen, armbanden, oorbellen of elk ander sieraad dat is gemaakt van zilver.

zilveren sieraden verkopen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2215.96 €71.25
-0.010%-€0.0072
Zilver
Troy ounce Gram
€26.83 €0.86
+0.006%+€0.0001
Platina
Troy ounce Gram
€874.19 €28.11
+0.086%+€0.0242
Palladium
Troy ounce Gram
€852.41 €27.41
+0.046%+€0.0126
Bel ons