Gouden munten verkopenAmerican Eagle | Brittania | Krugerrand | Wiener Philharmoniker

Gouden munten zijn doorgaans gemaakt van 21.6 karaats goud

Gouden munten zijn zeldzaam en worden alleen nog geslagen als munt voor pure verzamelaars. Dat maakt dat de gouden munten waarde zo hoog is. XGOUD.NL doet ook aan gouden munten inkoop. Bezit u Gouden Vijfjes of Gouden Tientjes of heeft nu nog een paar echte dukaten? Wilt u uw gouden munten verkopen? Breng ze dan naar XGOUD.NL. Gouden munten zijn doorgaans gemaakt van 21.6 karaats goud. Gouden dukaten werden vroeger gemaakt van 23 karaats goud.

Gouden munten verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

Met de huidige koers voor goud zijn uw munten dus veel geld waard. Leg uw gouden munten voor aan XGOUD.NL en ontvang cash geld. Wanneer u uw gouden munten wilt verkopen dan dient u vooraf een afspraak te maken. Wij betalen u de echte gouden munten waarde. Bij de vaststelling van die waarde gaan wij transparant te werk. Onze experts stellen in uw aanwezigheid de waarde van de munt vast. Vervolgens kunt u zelf berekenen wat u zult ontvangen wanneer XGOUD.NL gouden munten inkoop de munten van u overneemt. XGOUD.NL maakt gebruik van openbare calculators die direct de actuele prijs tonen per karaat.

Gouden Vijfjes of Gouden Tientjes, Krugerranden of andere verzamelmunten | XGOUD.NL

Gouden munten inkoop wordt door XGOUD.NL gedaan op basis van gedegen vaststelling van de kwaliteit en de actuele prijzen. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. U weet direct waar u aan toe bent. U kunt bij ons terecht met alle soorten munten van goud. Of het nu gaat om Gouden Vijfjes of Gouden Tientjes, Krugerranden of andere verzamelmunten; XGOUD.NL biedt u het beste geld voor uw waar. Hoe meer goud u brengt, hoe beter de prijs! XGOUD.NL  kan u de beste prijzen bieden vanwege het volume dat wij dagelijks ontvangen.

Hoe meer goud wij hebben van een bepaalde kwaliteit, des te eenvoudiger en schoner zal het smeltproces zijn. Dat scheelt ons in de kosten die wij, daarom, niet hoeven door te bereken.

Gouden munten verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

< terug

gouden munten verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Gouden munten prijzen vandaagAltijd de hoogste prijs

Goudkoersen1 week | 2 weken | 1 maand

Oudgoud verkopenBeste prijzen voor oudgoud

Oud goud is echter een term die veelal wordt gebruikt om te verwijzen naar gouden sieraden. Vroeger genoten gouden sieraden de voorkeur boven elk ander edelmetaal.

oudgoud verkopen

Goudbaren verkopenHier de prijzen

Wij stellen onze prijs voor uw goudbaren, goudstaven of broodjes goud op basis van de zuiverheidsgraad van het goud.

goudbaren verkopen

Gouden sieraden verkopenWij kopen uw gouden sieraden

Aan gouden sieraden hangt bijna altijd een emotionele waarde. Gouden sieraden verkopen is voor veel mensen, daarom, een stap die ze niet lichtzinnig nemen.

gouden sieraden verkopen

Tandgoud verkopenGouden tanden of kronen, of gouden elementen uit bruggen

Bent u tandarts of tandheelkundige, of bent u een patiënt met een gouden tand die u binnenkort wilt laten verwijderen? Kom dan een langs bij XGOUD.NL.

tandgoud verkopen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€1773.31 €57.01
0.000%€0.0000
Zilver
Troy ounce Gram
€21.70 €0.70
0.000%€0.0000
Platina
Troy ounce Gram
€933.13 €30.00
0.000%€0.0000
Palladium
Troy ounce Gram
€1490.14 €47.91
0.000%€0.0000
AFSPRAAK PLANNEN