Gouden munten verkopen? XGOUD garandeert een eerlijke prijs.

Als u gouden munten wilt verkopen, dan kunt u bij XGOUD rekenen op een snelle en betrouwbare service. Onze experts zijn gespecialiseerd in het beoordelen van gouden munten en zullen de exacte waarde bepalen op basis van de huidige marktprijzen. Bij XGOUD bieden we altijd eerlijke en transparante prijzen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw gouden munten. Neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van gouden munten bij XGOUD.

Verkoop uw gouden munten bij XGOUD voor de beste prijs!

Gouden munten zijn zeldzaam en worden alleen nog geslagen als munt voor pure verzamelaars. Dat maakt dat de gouden munten waarde zo hoog is. XGOUD doet ook aan gouden munten inkoop. Bezit u Gouden Vijfjes of Gouden Tientjes of heeft nu nog een paar echte dukaten? Wilt u uw gouden munten verkopen? Breng ze dan naar XGOUD. Gouden munten zijn doorgaans gemaakt van 21.6 karaats goud. Gouden dukaten werden vroeger gemaakt van 23 karaats goud.

gm12

XGOUD | Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Aarzel niet om ons te bellen voor meer informatie of advies.

gbv13

Profiteer van de beste deal bij het verkopen van uw gouden munten aan XGOUD.

Met de huidige koers voor goud zijn uw munten dus veel geld waard. Leg uw gouden munten voor aan XGOUD en ontvang cash geld. Wanneer u uw gouden munten wilt verkopen dan dient u vooraf een afspraak te maken. Wij betalen u de echte gouden munten waarde. Bij de vaststelling van die waarde gaan wij transparant te werk. Onze experts stellen in uw aanwezigheid de waarde van de munt vast. Vervolgens kunt u zelf berekenen wat u zult ontvangen wanneer XGOUD gouden munten inkoop de munten van u overneemt. XGOUD maakt gebruik van openbare calculators die direct de actuele prijs tonen per karaat.

XGOUD betaalt de beste prijs voor uw gouden munten - ontdek het zelf!

Gouden munten inkoop wordt door XGOUD gedaan op basis van gedegen vaststelling van de kwaliteit en de actuele prijzen. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. U weet direct waar u aan toe bent. U kunt bij ons terecht met alle soorten munten van goud. Of het nu gaat om Gouden Vijfjes of Gouden Tientjes, Krugerranden of andere verzamelmunten; XGOUD biedt u het beste geld voor uw waar. Hoe meer goud u brengt, hoe beter de prijs! XGOUD  kan u de beste prijzen bieden vanwege het volume dat wij dagelijks ontvangen.

Hoe meer goud wij hebben van een bepaalde kwaliteit, des te eenvoudiger en schoner zal het smeltproces zijn. Dat scheelt ons in de kosten die wij, daarom, niet hoeven door te bereken.

Actuele gouden munten prijzen en actuele goudkoers

Goudbaren verkopenHier de prijzen

Wij stellen onze prijs voor uw goudbaren, goudstaven of broodjes goud op basis van de zuiverheidsgraad van het goud.

gb12

Gouden sieraden verkopen

Aan gouden sieraden hangt bijna altijd een emotionele waarde. Gouden sieraden verkopen is voor veel mensen, daarom, een stap die ze niet lichtzinnig nemen.

gs12

Oudgoud verkopen

Oud goud is echter een term die veelal wordt gebruikt om te verwijzen naar gouden sieraden. Vroeger genoten gouden sieraden de voorkeur boven elk ander edelmetaal.

og12

Tandgoud verkopen

Bent u tandarts of tandheelkundige, of bent u een patiënt met een gouden tand die u binnenkort wilt laten verwijderen? Kom dan een langs bij XGOUD.

tg12

Afspraak plannen

Bepaal zelf wanneer het u uitkomt en maak een afspraak voor een gesprek met een expert van XGOUD.

Goud
Troy ounce Gram
€2164.32 €69.58
+0.025%+€0.0172
Zilver
Troy ounce Gram
€29.60 €0.95
+0.157%+€0.0015
Platina
Troy ounce Gram
€962.44 €30.94
+0.133%+€0.0412
Palladium
Troy ounce Gram
€886.49 €28.50
+0.502%+€0.1430
Bel ons