Wilt u uw Audemars Piguet verkopen? Kies XGOUDCode 11.59 | Royal Oak | Millenary | Jules Audemars

Bij XGOUD kunt u uw Audemars Piguet horloge verkopen en er de beste prijs voor krijgen. Als een gerenommeerd inkoopbedrijf voor luxe horloges, heeft XGOUD jarenlange ervaring in het beoordelen en waarderen van de waarde van hoogwaardige horloges zoals Audemars Piguet.

Verkoop uw Audemars Piguet vandaag nog bij XGOUD.

Audemars Piguet is een Zwitsers horlogemerk gespecialiseerd in het maken van zeer dure en technisch hoogstaande horloges. Tevens maakt het bedrijf ook uurwerken voor andere horlogemerken en bezit het Audemars Piguet concern veel aandelen van andere horlogemerken. Zo is Jaeger LeCoultre voor 40% eigendom van Audemars-Piguet. Audemars Piguet wordt samen met Rolex, Breitling, Panerai gerekend en Cartier tot de grote 5. Dit is een benaming voor de 5 marktleiders op de markt van luxe horloges.

Krijg de beste prijs voor uw Audemars Piguet

Het merkt heeft twee productielijnen van horloges. Enerzijds de chique horloges die een vaak klassieke, sobere uitstraling hebben. Deze horloges worden in beperkte oplage geproduceerd en zijn dan ook zeer zeldzaam en duur. De tweede productielijn omvat stoere en sportieve horloges die zeer casual zijn. Binnen deze productielijn wordt er slechts 1 type horloge geproduceerd, dit is de Royal Oak. Dit horloge is zeer herkenbaar, vaak geïmiteerd en is inmiddels uitgegroeid tot een icoon in de horlogewereld. De Royal Oak is in enkele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar maar het model blijft in grote lijnen altijd hetzelfde: groot, dikke horlogekast met een zeer karakteristieke achthoekige vorm.

Speelt u met de gedachte om uw Audemars Piguet te verkopen? Dan bent u bij XGOUD aan het juiste adres voor zowel de taxatie van uw Audemars Piguet als de verkoop van uw horloge. Een correcte inkoop van uw Audemars Piguet staat bij XGOUD hoog in het vaandel vanuit dit oogpunt werken wij alleen met zeer vakkundige en discrete taxateurs.

audemars piguet verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Audemars Piguet horloge taxatie formulierCode 11.59 | Royal Oak | Millenary | Jules Audemars


  Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

  Goud
  Troy ounce Gram
  €2216.36 €71.26
  +0.036%+€0.0254
  Zilver
  Troy ounce Gram
  €26.81 €0.86
  +0.156%+€0.0013
  Platina
  Troy ounce Gram
  €875.55 €28.15
  +0.507%+€0.1428
  Palladium
  Troy ounce Gram
  €853.34 €27.44
  +0.598%+€0.1641
  Bel ons