XGOUD biedt de hoogste prijs voor uw oudgoud en sieradenGouden brillen | Kroontjes van pennen | Oude ringen of armbanden

Bij XGOUD kunt u uw oudgoud verkopen tegen de hoogste prijs. Onze betrouwbare en snelle service maakt het gemakkelijk om uw ongebruikte sieraden te verkopen en direct cash te ontvangen. Vertrouw op XGOUD voor een eerlijke en probleemloze ervaring.

Verkoop uw oude juwelen bij XGOUD voor een eerlijke prijs

Eigenlijk bestaat er niet iets zoals oud of nieuw goud; goud is goud. Het enige wat belangrijk is, is de zuiverheid van het goud.

Oud goud is echter een term die veelal wordt gebruikt om te verwijzen naar gouden sieraden. Vroeger genoten gouden sieraden de voorkeur boven elk ander edelmetaal. Met name de oudere generatie beschikt, historisch gezien, dus over oud goud. U zult verstelt staan van de hoeveelheid gouden artikelen die zij bezitten. Of het nu gaat om gouden brillen, kroontjes van pennen, oude ringen of armbanden; breng het mee zodat wij de waarde objectief kunnen vaststellen.

Verkoop uw ongebruikte sieraden bij XGOUD voor topdollar

Wilt u oud goud verkopen omdat het niet langer de emotionele waarde heeft die het ooit bezat? Bezoek dan XGOUD. Ongeacht de leeftijd van uw oud goud weten onze taxateurs exact de waarde te bepalen. Zij gaan daarbij transparant te werk. Met behulp van de calculator op onze website kunt u ook zelf de vergoeding berekenen die wij voor uw oud goud zullen betalen. Deze calculator maakt gebruik van de meest actuele prijzen voor goud.

Ontvang de beste prijs voor uw oudgoud bij XGOUD

Bent u in het bezit van oud goud? Bent u geïnteresseerd in de waarde? Kom dan langs bij XGOUD. Uiteindelijk maakt het niet uit of uw goud vijf, vijftig of vijfhonderd jaar oud is:  de zuiverheid zal echter niet veranderen. Zolang uw gouden sieraad is gemaakt van goud van 8 karaat, 14 karaat, 18 karaat, 21 karaat, 22 karaat of 24 karaat dan ontvangt u gegarandeerd de beste prijs. Wij kunnen u het bedrag contant uitbetalen of, indien u dat wenst, naar uw bankrekening overmaken.

Bent u slecht ter been of gaat u niet graag over straat met spullen van waarde? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op en wij ontmoeten u graag ergens anders. Dat kan al binnen 90 minuten nadat u ons heeft gebeld.

oudgoud verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Goudprijs vandaagAltijd de hoogste prijs

Goudkoersen1 week | 2 weken | 1 maand

Goudbaren verkopenHier de prijzen

Wij stellen onze prijs voor uw goudbaren, goudstaven of broodjes goud op basis van de zuiverheidsgraad van het goud.

goudbaren verkopen

Gouden munten verkopenBeste prijzen voor gouden munten

Gouden munten zijn zeldzaam en worden alleen nog geslagen als munt voor pure verzamelaars. Dat maakt dat de gouden munten waarde zo hoog is. XGOUD doet ook aan gouden munten inkoop.

gouden munten verkopen

Gouden sieraden verkopenWij kopen uw gouden sieraden

Aan gouden sieraden hangt bijna altijd een emotionele waarde. Gouden sieraden verkopen is voor veel mensen, daarom, een stap die ze niet lichtzinnig nemen.

gouden sieraden verkopen

Tandgoud verkopenGouden tanden of kronen, of gouden elementen uit bruggen

Bent u tandarts of tandheelkundige, of bent u een patiënt met een gouden tand die u binnenkort wilt laten verwijderen? Kom dan een langs bij XGOUD.

tandgoud verkopen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2157.13 €69.35
-0.081%-€0.0562
Zilver
Troy ounce Gram
€27.01 €0.87
-0.900%-€0.0078
Platina
Troy ounce Gram
€901.27 €28.98
+0.385%+€0.1116
Palladium
Troy ounce Gram
€817.00 €26.27
+0.097%+€0.0255
Bel ons