Verkoop uw zilverbaren veilig en snel bij XGOUD1 gram | 5 gram | one ounce | 100 gram | 1 kilo

Bij XGOUD kunt u ook terecht voor het verkopen van uw zilverbaren. Zilverbaren zijn een populaire vorm van beleggingen en kunnen gemakkelijk worden verkocht bij XGOUD. Onze experts bieden een gratis taxatie aan voor uw zilverbaren en betalen direct contant geld uit. Bij XGOUD zorgen we ervoor dat u de hoogste prijs ontvangt voor uw zilverbaren en dat het hele verkoopproces veilig en snel verloopt. Wij begrijpen dat uw zilverbaren persoonlijke waarde kunnen hebben en daarom bieden we een professionele en discrete service. Verkoop uw zilverbaren bij XGOUD en maak optimaal gebruik van uw belegging.

Ontvang de hoogste prijs voor uw zilverbaren bij XGOUD

U kunt ook bij XGOUD terecht wanneer u uw zilverbaren wilt verkopen. Zilverbaren zijn kleine blokjes puur zilver die voorzien zijn van het stempel van de maker. Behalve de maker identificeert het stempel ook het zilvergehalte (999) en de kwaliteit van het materiaal. Zilverbaren komen in verschillende grotes en gewicht. De vaststelling van de waarde dient, daarom, door een expert te worden gedaan.

Zet uw belegging om in geld bij XGOUD: zilverbaren verkopen

Wilt u zilverbaren verkopen? Kom eens langs bij XGOUD. Wij zijn geïnteresseerd in zilverstaven van 1 gram; 2.4 gram; 5 gram; 10 gram; 20 gram; een Troy Ounce; 50 gram; 100 gram; 250 gram; 0,5 kg; 1 kg; 5 kg tot 15 kg. Wij accepteren zilverbaren van 99,9% zuiverheid en die voorzien zijn van stempels. Zilver baren die een stempel hebben voldoen aan verschillende kwaliteitseisen. Ook zal het exacte gewicht en de zuiverheid omschreven zijn. Wanneer u wilt weten hoeveel u kunt ontvangen voor deze zilverbaren, dan kunt u deze gegevens koppelen aan de actuele inkoopprijs die wij voor zilver van de betreffende kwaliteit hanteren. Dat geeft u een goed beeld van wat u van ons kunt verwachten.

Verkoop uw zilverbaren en maak gebruik van de huidige zilverprijzen

Bij XGOUD gaan we transparant te werk. We stellen de zuiverheid van uw zilver vast in uw aanwezigheid. Voor sommige zilverbaren is dat vrij eenvoudig. Als grootste producent van zilverbaren is het logo van Umicore bekend bij onze zilverspecialisten. Zij herkennen dit meteen. Voor zilverbaren van andere producenten doen wij eerst wat test waarna wij meer zullen weten.

Vind u het te gevaarlijk of lastig om met veel zilverbaren over straat te gaan? Geen probleem. Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak voor een ontmoeting op een alternatieve locatie. Wij kunnen u binnen 90 minuten elders ontmoeten.

zilverbaren verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Zilverbaren prijzen vandaagAltijd de hoogste prijs

Zilverkoersen1 week | 2 weken | 1 maand

Zilverbestek verkopenBestekdozen of slechts losse exemplaren, bestek uit een serie

U kunt bij XGOUD terecht met elk vorm van bestek. Of het nu gaat om complete bestekdozen of slechts losse exemplaren, bestek uit een serie of speciaal gemaakt voor evenementen zoals communies, of trouwdagen.

zilverbestek verkopen

Zilveren munten verkopenAlle munten prijzen op XGOUD.NL

Bezit u zilveren rijksdaalders, munten van Sterling zilver of andere zilveren munten? Kom dan eens langs bij ons. Wij doen ook aan zilveren munten inkoop. XGOUD geeft u de beste prijzen voor zilver op basis van actuele prijzen. Wij betalen u de beste prijs in Nederland.

zilveren munten verkopen

Zilveren sieraden verkopenWij kopen uw zilveren sieraden

Zilveren sieraden verkopen is voor veel mensen een overweging wanneer het niet langer van nut kan zijn. XGOUD zal u zeker de beste prijs bieden. U kunt bij ons terecht met u zilveren ringen, kettingen, armbanden, oorbellen of elk ander sieraad dat is gemaakt van zilver.

zilveren sieraden verkopen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2164.32 €69.58
+0.041%+€0.0284
Zilver
Troy ounce Gram
€29.59 €0.95
+0.078%+€0.0007
Platina
Troy ounce Gram
€962.30 €30.94
+0.028%+€0.0085
Palladium
Troy ounce Gram
€886.63 €28.51
-0.053%-€0.0152
Bel ons