Deskundige taxatie en snelle verkoop van uw Tag Heuer horloge bij XGOUDAquaracer | Carrera | Formula 1 | Monaco

Als trotse eigenaar van een Tag Heuer horloge wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u de beste prijs krijgt wanneer u besluit om het te verkopen. Bij XGOUD begrijpen we dat en daarom bieden we een betrouwbare en deskundige verkoopservice voor uw Tag Heuer horloge.

Onze horloge experts hebben jarenlange ervaring met het taxeren en kopen van verschillende Tag Heuer modellen, zoals de Carrera, Aquaracer en Formula 1. Wij bieden een eerlijke prijs op basis van de marktwaarde en de conditie van uw horloge.

XGOUD: uw betrouwbare partner voor de verkoop van uw Tag Heuer horloge

Naast het produceren van zowel dames- als herenhorloges is Tag Heuer een van de uitvinders van de stopwatch. Dit deed Tag Heuer niet onverdienstelijk. Zo was het merk in 1920, 1924 en 1928 de “official timekeeper” bij de Olympische Spelen. Tegenwoordig is het bedrijf betrokken bij de tijdwaarneming in de Formule 1 en het IndyCar kampioenschap. Het bedrijf brengt voornamelijk horloges op de markt via samenwerking met beroemdheden uit de sport- en filmwereld, welke in deze een ambassadeursfunctie voor het merk vervullen. Zo verbonden in het verleden onder andere Ayrton Senna en Steve McQueen zich aan het merk. Deze stijliconen worden momenteel opgevolgd door Brad Pitt, Uma Thurman, Leonardo Di Caprio, Lewis Hamilton en, voor velen een voorbeeld in zijn kleding en accessoireskeuze, Cristiano Ronaldo.

Vertrouw op de horloge experts van XGOUD voor de verkoop van uw Tag Heuer horloge

Speelt u met de gedachte om uw Tag Heuer te verkopen? Dan ben u bij XGOUD aan het juiste adres voor zowel de taxatie van uw Tag Heuer als de verkoop van uw horloge. Een correcte inkoop van uw Tag Heuer staat bij XGOUD hoog in het vaandel van uit dit oogpunt werken wij alleen met zeer vakkunde en discrete taxateurs. XGOUD is eenvoudig te bereiken. U kunt ons zowel met de auto als per openbaar vervoer bereiken. In de centrum van Tilburg op de Bredasweg 198.

Ontvang een eerlijke prijs voor uw Tag Heuer horloge bij XGOUD

Bij XGOUD nemen we uw horloge serieus en zorgen we ervoor dat u de beste service krijgt. Of u nu op zoek bent naar een snelle verkoop of deskundig advies over uw Tag Heuer horloge, we staan voor u klaar. Kom langs bij XGOUD en ontdek wat uw horloge waard is. Verkoop uw Tag Heuer horloge veilig en betrouwbaar bij XGOUD.

tag heuer verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Tag Heuer horloge taxatie formulierAquaracer | Carrera | Formula 1 | Monaco


  Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

  Goud
  Troy ounce Gram
  €2216.36 €71.26
  +0.036%+€0.0254
  Zilver
  Troy ounce Gram
  €26.81 €0.86
  +0.156%+€0.0013
  Platina
  Troy ounce Gram
  €875.55 €28.15
  +0.507%+€0.1428
  Palladium
  Troy ounce Gram
  €853.34 €27.44
  +0.598%+€0.1641
  Bel ons