XGOUD: uw beste keuze voor het verkopen van uw Blancpain horloge.Fifty Fathoms | Métiers d'Art | Villeret | Woman

Bij het verkopen van uw Blancpain horloge aan XGOUD kunt u erop vertrouwen dat u een eerlijke en nauwkeurige prijs ontvangt, gebaseerd op de huidige marktprijs en de conditie van uw horloge. Onze deskundige en ervaren taxateurs zijn goed op de hoogte van de marktwaarde van Blancpain horloges en kunnen een nauwkeurige waardebepaling doen.

Wilt u uw Blancpain verkopen? Kies XGOUD

Blancpain is een Zwitsers horlogemerk dat in vergelijking met andere Zwitserse horlogemakers erg weinig, slechts dertig horloges per dag, produceert. Elk horloge gemaakt door een enkele horlogemaker. Blancpain is ook bekend als de maker van een van de meest gecompliceerde mechanische horloges ooit gemaakt , de Blancpain 1735, Gemaakt in een zeer beperkte oplage van slechts 30 stuks, een productie van slechts één exemplaar per jaar. Blancpain is ook bekend om haar Fifty-Fathoms horloge, door de Amerikaanse Marine geselecteerd en gedragen door Jacques- Yves Cousteau in zijn award-winnende film in 1984.

Ontvang snel geld voor uw Blancpain horloge bij XGOUD

Wilt u uw Blancpain horloge verkopen? Bezoek dan XGOUD. Uw Blancpain verkopen aan XGOUD levert u gegarandeerd de beste prijs. Uw Blancpain taxatie vindt plaats waar u bij bent. Dankzij de jarenlange ervaring hebben onze taxateurs een getraind oog om waarde snel te herkennen. Bij de beoordeling van de waarde bekijken we de kwaliteit en exclusiviteit van het horloge, de aanwezigheid van edelmetalen en de populariteit. Vervolgens bieden wij u een prijs die wij op een transparante manier berekenen. U weet zo onmiddellijk waar u aan toe bent.

blancpain verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Blancpain horloge taxatie formulierFifty Fathoms | Métiers d'Art | Villeret | Woman


  Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

  Goud
  Troy ounce Gram
  €2163.79 €69.57
  -0.025%-€0.0172
  Zilver
  Troy ounce Gram
  €29.55 €0.95
  -0.139%-€0.0013
  Platina
  Troy ounce Gram
  €961.16 €30.90
  -0.119%-€0.0367
  Palladium
  Troy ounce Gram
  €882.04 €28.36
  -0.519%-€0.1473
  Bel ons