Garmin

Garmin horloges zijn de perfecte keuze voor iedereen die graag actief bezig is en zijn prestaties wil meten en bijhouden. Met de handige functionaliteiten en het stijlvolle design zijn de horloges van Garmin een echte aanrader voor sportliefhebbers en avonturiers.

garmin

Geschiedenis van Garmin

Garmin is een bekende naam in de wereld van navigatie en GPS-technologie. Het bedrijf werd in 1989 opgericht in Kansas, VS en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Naast navigatieapparatuur is Garmin ook bekend vanwege zijn hoogwaardige horloges.

Horloges van Garmin

Garmin horloges zijn niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel. Ze zijn ontworpen voor mensen die graag actief bezig zijn en hun prestaties willen meten. Of je nu een fanatieke hardloper, fietser of zwemmer bent, er is altijd een Garmin horloge dat bij je past.

Functionaliteiten

De horloges van Garmin zijn uitgerust met verschillende handige functionaliteiten. Zo kun je met de meeste modellen je hartslag meten, je slaappatroon in de gaten houden en je activiteiten bijhouden. Ook zijn veel horloges waterdicht en kun je ze dus gerust dragen tijdens het zwemmen of snorkelen. Daarnaast beschikken sommige modellen over GPS-functionaliteit, waarmee je je route en afstand nauwkeurig kunt bijhouden.

Design

Naast functionaliteit hecht Garmin ook veel waarde aan het design van zijn horloges. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, van sportief tot elegant. Zo kun je altijd een horloge vinden dat bij jouw stijl past.

Garmin Connect

Een belangrijk aspect van de horloges van Garmin is de Garmin Connect app. Met deze app kun je al je activiteiten en prestaties bijhouden en analyseren. Ook kun je hiermee je doelen stellen en bijhouden hoe je hier naartoe werkt.

Populaire modellen

Een van de populairste modellen van Garmin is de Forerunner-serie. Deze horloges zijn speciaal ontworpen voor hardlopers en zijn uitgerust met handige functionaliteiten zoals GPS en hartslagmeting. Een ander populair model is de Vivoactive-serie, die geschikt is voor verschillende sporten en activiteiten.

Enkele populaire horlogemodellen van Garmin en hun eigenschappen

Model Eigenschappen
Garmin Forerunner 945 GPS, hartslagmeter, VO2 max, trainingsbelasting, prestatieconditie, hoogtemeter, barometer, thermometer, gyroscoop, versnellingsmeter, kompas, smartwatch-functies, muziekopslag
Garmin Fenix 6 GPS, hartslagmeter, VO2 max, trainingsbelasting, prestatieconditie, hoogtemeter, barometer, thermometer, gyroscoop, versnellingsmeter, kompas, smartwatch-functies, muziekopslag, contactloze betalingen
Garmin Venu 2 GPS, hartslagmeter, slaaptracking, stress-tracking, ademhalingsfrequentie, body battery energiemonitor, smartwatch-functies, muziekopslag, contactloze betalingen
Garmin Instinct GPS, hartslagmeter, hoogtemeter, barometer, kompas, smartwatch-functies, muziekbediening
Garmin Vivoactive 4 GPS, hartslagmeter, VO2 max, trainingsbelasting, prestatieconditie, hoogtemeter, barometer, thermometer, gyroscoop, versnellingsmeter, smartwatch-functies, muziekopslag, contactloze betalingen
Goud
Troy ounce Gram
€2164.96 €69.61
+0.029%+€0.0203
Zilver
Troy ounce Gram
€29.65 €0.95
+0.180%+€0.0017
Platina
Troy ounce Gram
€961.20 €30.90
-0.129%-€0.0399
Palladium
Troy ounce Gram
€886.65 €28.51
+0.018%+€0.0051
Bel ons