XGOUD biedt een professionele en discrete service voor het verkopen van uw zilverbestekXGOUD biedt top prijzen voor uw zilveren bestek

Bij XGOUD kunt u ook terecht voor het verkopen van uw zilveren bestek. Zilveren bestek kan kostbaar zijn, vooral als het een antieke waarde heeft. Het verkopen van uw zilveren bestek bij XGOUD is een gemakkelijke manier om snel contant geld te verdienen. Onze experts bieden een gratis taxatie aan en betalen direct uit. Bij XGOUD zorgen we ervoor dat u de hoogste prijs ontvangt voor uw zilveren bestek en dat het hele verkoopproces veilig en snel verloopt. Wij begrijpen dat uw zilveren bestek persoonlijke waarde kan hebben en daarom bieden we een professionele en discrete service. Verkoop uw zilveren bestek bij XGOUD en profiteer van onze jarenlange ervaring in de edelmetaalbranche.

XGOUD is de beste plek om uw zilveren bestek te verkopen - Ontdek waarom!

Er was eens een tijd waarin zilverbestek gebruikt werd voor speciale maaltijden, die plaats vonden in speciale eetkamers in het huis. Die tijd is inmiddels voorbij. Maaltijden dienen bovenal gezellig en smaakzaam te zijn en die ontdaan te zijn van opsmeuk om het geheel te verfraaien. Zilverbestek ligt, daarom, tegenwoordig in veel huishoudens onaangeroerd in de bestekast.

Cash voor uw zilveren bestek - Verkoop bij XGOUD

Zilverbestek verkopen is echter aantrekkelijk. Het bestek is vaak gemaakt van zilver van zeer goede kwaliteit. En met de huidige koers voor zilver kan XGOUD u, daarom, een goede prijs bieden.

Maximaliseer uw winst door uw zilveren bestek te verkopen bij XGOUD

U kunt bij XGOUD terecht met elk vorm van bestek. Of het nu gaat om complete bestekdozen of slechts losse exemplaren, bestek uit een serie of speciaal gemaakt voor evenementen zoals heilige communies, of trouwdagen; voor zilverbestek verkopen kunt u het beste terecht bij XGOUD.

Het bedrag dat wij uitbetalen voor uw zilveren bestek stellen wij vast in uw aanwezigheid. De waarde van uw bestek zal puur worden bepaald op basis van de zuiverheid en ongeacht de staat waarin het verkeert. Onze taxateurs hebben vele jaren ervaring in het bepalen van de kwaliteit van zilver. XGOUD onderschrijft de beroepscode voor taxateurs en inkopers van edelmetalen en juwelen. Wij zijn tevens lid van de relevante brancheverenigingen. U kunt er daarom op rekenen dat wij u een eerlijke prijs bieden en uw goud, munt of sieraad respectvol zullen behandelen.

zilverbestek verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Zilverprijs vandaagAltijd de hoogste prijs

Zilverkoersen1 week | 2 weken | 1 maand

Zilverbaren verkopenBeste prijzen voor zilverbaren

Wilt u zilverbaren verkopen? Kom eens langs bij XGOUD. Wij zijn geïnteresseerd in zilverstaven van 1 gram; 2.4 gram; 5 gram; 10 gram; 20 gram; een Troy Ounce; 50 gram; 100 gram; 250 gram; 0,5 kg; 1 kg; 5 kg tot 15 kg

zilverbaren verkopen

Zilveren munten verkopenAlle munten prijzen op XGOUD.NL

Bezit u zilveren rijksdaalders, munten van Sterling zilver of andere zilveren munten? Kom dan eens langs bij ons. Wij doen ook aan zilveren munten inkoop. XGOUD geeft u de beste prijzen voor zilver op basis van actuele prijzen. Wij betalen u de beste prijs in Nederland.

zilveren munten verkopen

Zilveren sieraden verkopenWij kopen uw zilveren sieraden

Zilveren sieraden verkopen is voor veel mensen een overweging wanneer het niet langer van nut kan zijn. XGOUD zal u zeker de beste prijs bieden. U kunt bij ons terecht met u zilveren ringen, kettingen, armbanden, oorbellen of elk ander sieraad dat is gemaakt van zilver.

zilveren sieraden verkopen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2164.32 €69.58
+0.025%+€0.0172
Zilver
Troy ounce Gram
€29.60 €0.95
+0.157%+€0.0015
Platina
Troy ounce Gram
€962.44 €30.94
+0.133%+€0.0412
Palladium
Troy ounce Gram
€886.49 €28.50
+0.502%+€0.1430
Bel ons