Zilverbestek verkopenZilverbestek in de kast? Alleen verkopen bij XGOUD.NL

Ligt tegenwoordig in veel huishoudens onaangeroerd in de bestekast

Er was eens een tijd waarin zilverbestek gebruikt werd voor speciale maaltijden, die plaats vonden in speciale eetkamers in het huis. Die tijd is inmiddels voorbij. Maaltijden dienen bovenal gezellig en smaakzaam te zijn en die ontdaan te zijn van opsmeuk om het geheel te verfraaien. Zilverbestek ligt, daarom, tegenwoordig in veel huishoudens onaangeroerd in de bestekast.

Zilverbestek verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

Zilverbestek verkopen is echter aantrekkelijk. Het bestek is vaak gemaakt van zilver van zeer goede kwaliteit. En met de huidige koers voor zilver kan XGOUD.NL u, daarom, een goede prijs bieden.

Complete bestekdozen of slechts losse exemplaren | XGOUD.NL

U kunt bij XGOUD.NL terecht met elk vorm van bestek. Of het nu gaat om complete bestekdozen of slechts losse exemplaren, bestek uit een serie of speciaal gemaakt voor evenementen zoals heilige communies, of trouwdagen; voor zilverbestek verkopen kunt u het beste terecht bij XGOUD.NL.

Het bedrag dat wij uitbetalen voor uw zilveren bestek stellen wij vast in uw aanwezigheid. De waarde van uw bestek zal puur worden bepaald op basis van de zuiverheid en ongeacht de staat waarin het verkeert. Onze taxateurs hebben vele jaren ervaring in het bepalen van de kwaliteit van zilver. XGOUD.NL  onderschrijft de beroepscode voor taxateurs en inkopers van edelmetalen en juwelen. Wij zijn tevens lid van de relevante brancheverenigingen. U kunt er daarom op rekenen dat wij u een eerlijke prijs bieden en uw goud, munt of sieraad respectvol zullen behandelen.

Zilverbestek verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

< terug

zilverbestek verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Zilverprijs vandaagAltijd de hoogste prijs

Zilverkoersen1 week | 2 weken | 1 maand

Zilverbaren verkopenBeste prijzen voor zilverbaren

Wilt u zilverbaren verkopen? Kom eens langs bij XGOUD.NL. Wij zijn geïnteresseerd in zilverstaven van 1 gram; 2.4 gram; 5 gram; 10 gram; 20 gram; een Troy Ounce; 50 gram; 100 gram; 250 gram; 0,5 kg; 1 kg; 5 kg tot 15 kg

zilverbaren verkopen

Zilveren munten verkopenAlle munten prijzen op XGOUD.NL

Bezit u zilveren rijksdaalders, munten van Sterling zilver of andere zilveren munten? Kom dan eens langs bij ons. Wij doen ook aan zilveren munten inkoop. XGOUD.NL geeft u de beste prijzen voor zilver op basis van actuele prijzen. Wij betalen u de beste prijs in Nederland.

zilveren munten verkopen

Zilveren sieraden verkopenWij kopen uw zilveren sieraden

Zilveren sieraden verkopen is voor veel mensen een overweging wanneer het niet langer van nut kan zijn. XGOUD.NL zal u zeker de beste prijs bieden. U kunt bij ons terecht met u zilveren ringen, kettingen, armbanden, oorbellen of elk ander sieraad dat is gemaakt van zilver.

zilveren sieraden verkopen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€1773.31 €57.01
0.000%€0.0000
Zilver
Troy ounce Gram
€21.70 €0.70
0.000%€0.0000
Platina
Troy ounce Gram
€933.13 €30.00
0.000%€0.0000
Palladium
Troy ounce Gram
€1490.14 €47.91
0.000%€0.0000
AFSPRAAK PLANNEN