Vertrouw op de deskundige taxatie van XGOUD voor uw edelmetalen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de aankoop of verkoop van edelmetalen? Dan bent u bij XGOUD aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring in de edelmetaalindustrie zijn wij dé specialist als het gaat om de handel in goud, zilver, platina, palladium, rhodium en iridium.

Bij XGOUD krijgt u een persoonlijk advies bij het verkopen van uw edelmetalen.

Sinds 1992 zijn wij actief op de markt en hebben wij ons ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in de branche. Onze uitstekende reputatie hebben wij te danken aan onze klantgerichte aanpak, deskundigheid en betrouwbaarheid. Bij XGOUD staan uw wensen en behoeften centraal en streven wij naar een langdurige relatie met onze klanten.

Verkoop uw edelmetalen met vertrouwen aan XGOUD - de specialist in goud- en zilverhandel.

Wij bieden verschillende producten aan zoals gouden munten, zilveren baren, platinadraad, sloopgoud en andere edelmetalen. Bij XGOUD bent u verzekerd van de beste prijs voor uw edelmetaal. Wij bieden namelijk de hoogste prijs aan particulieren en bedrijven zoals juweliers en goudhandelaars.

ev14

XGOUD | Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Bel ons direct

Aarzel niet om ons te bellen voor meer informatie of advies.

ev1

Ontdek de waarde van uw edelmetalen en verkoop ze aan XGOUD.

Bent u van plan om edelmetalen te verkopen? Dan kunt u bij ons terecht voor een snelle en gemakkelijke afhandeling. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag bij het bepalen van de waarde van uw edelmetaal. Bij XGOUD krijgt u altijd de beste prijs voor uw edelmetalen.

XGOUD biedt een snelle en eenvoudige manier om uw edelmetalen te verkopen.

Naast goud, zilver, platina, palladium, rhodium en iridium, kunt u bij XGOUD ook terecht voor de verkoop van tin. Tin is een minder bekend edelmetaal, maar is zeker de moeite waard om te verkopen. Bij ons kunt u tin verkopen voor de beste prijs. Wij garanderen een eerlijke en transparante werkwijze bij de inkoop van tin en andere edelmetalen.

XGOUD biedt een betrouwbare service voor het verkopen van edelmetalen.

Kortom, bij XGOUD kunt u rekenen op meer dan 30 jaar ervaring, een deskundige aanpak en de beste prijs voor uw edelmetalen. Wij zijn dé partner voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare edelmetaalhandel. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in een van ons kantoren. Wij helpen u graag verder!

Edelmetalen die we inkopen

gv16
zv16
ptv16

Afspraak maken

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD – expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2216.19 €71.25
-0.008%-€0.0055
Zilver
Troy ounce Gram
€26.83 €0.86
+0.082%+€0.0007
Platina
Troy ounce Gram
€873.44 €28.08
-0.242%-€0.0681
Palladium
Troy ounce Gram
€852.01 €27.39
-0.156%-€0.0427
Bel ons