Edelmetalen verkopen voor de hoogste prijzen sinds 1992GOUD - ZILVER - PLATINA - PALLADIUM

De hoogste prijs voor edelmetalenXGOUD | EDELMETALEN VERKOPEN | EDELMETALEN INLEVEREN | MAXIMALE PRIJS EDELMETALEN

Waar kan ik mijn edelmetalen verkopen? Goud, zilver, platina en palladium stijgen al jaren in waarde. De aanhoudende groeiende vraag van bedrijven, industrie, institutionele en particuliere beleggers drijft de prijzen van edelmetalen gestaag op. Zo tikte de goudprijs in augustus 2019 na ruim 6 jaar een recordhoogte aan. De verwachtingen zijn dat de waarde van goud en de andere edelmetalen toe blijft nemen. Steeds meer mensen wisselen hun sieraden in voor contant geld. Maar waar krijg je het hoogste bedrag voor je sieraden?

Wat is het verschil tussen metaal en edelmetaal?XGOUD | WAT ZIJN EDELMETALEN | WAARDE EDELMETALEN | EDELMETALEN VERKOPEN

Wat is eigenlijk het verschil tussen metalen en edelmetalen? Het verschil zit ‘m in meerdere details. Metalen zijn over het algemeen glimmend, vervormbaar, hebben een hoog smeltpunt en geleiden warmte en elektriciteit. Bij metaalsoorten denk je onder andere aan ijzer, koper, chroom, nikkel, aluminium, lood, zink en tin. Metalen kunnen ook gesmolten en gemengd worden met bijvoorbeeld andere metalen. Dit worden legeringen genoemd. Wanneer je bijvoorbeeld aan koper het metaal tin toevoegt, ontstaat de eenvoudige bewerkbare metaalsoort brons.

Edelmetalen zijn direct te herkennen aan de volgende eigenschap: ze kennen (weinig tot) geen oxidatie, waardoor de kwaliteit geborgd blijft. Omdat edelmetalen duurzaam zijn, mooi glimmen en een stabiele waarde hebben, worden ze vaak in sieraden als ringen, kettingen, broches, maar ook exclusieve horloges verwerkt. Je hebt verschillende gradaties. Zo zijn goud en platina het meest edel (oxideren niet). Zilver is minder edel, omdat zilver op den duur zwart uit kan slaan. Deze aanslag is eenvoudig weg te poetsen. Koper wordt na verloop van tijd groen. IJzer kan daarentegen verroesten.

Edelmetalen worden, net als metalen, toegepast in de industrie. Vanwege de zeldzaamheid, vraag en waardevastheid worden edelmetalen ook vaak als betrouwbare belegging gebruikt.

WAT IS TROY OUNCE?

Het gewicht van edelmetalen wordt aangegeven in de Engelse gewichtsmaat troy ounce. Ounce is Engels voor ons en pound betekent pond. Troy is afkomstig uit het Frans, waar de stad Troyes tijdens de middeleeuwen en Romeinse tijd een bekende handelsstad was. In de middeleeuwen en in het Romeinse geldstelsel rekende men al met troy-gewichten. 1 troy ounce is 31,1034768 gram, dus 1 kg bevat iets meer dan 32 troy ounces.

Een serieus aanbod op basis van realtime koersenXGOUD | INKOOP EDELMETALEN TILBURG | HOOGSTE PRIJS EDELMETALEN | WERKWIJZE

Als u de werkwijze van XGOUD kent, weet u dat wij gegarandeerd de hoogste prijzen bieden voor edelmetalen en diamanten op basis van marktgestuurde inkoopprijzen. Goud is kostbaar, een statig winkelpand inclusief (gouden) winkelinrichting en bijbehorende maatpakken voor personeel ook. XGOUD is een ervaren en betrouwbaar expert als het gaat om het inkopen van goud, zilver, platina en palladium. Het verschil is dat wij geld besparen op de overheadkosten en hierdoor gegarandeerd de hoogste prijs betalen voor uw goud en sieraden. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het inkopen en taxeren van sieraden, munten, baren en horloges. XGOUD onderschrijft de beroepscode voor taxateurs en inkopers van edelmetalen en juwelen en is lid van de Federatie Goud en Zilver.

Profiteer van de positieve prestatiesXGOUD | EDELMETALEN VERKOPEN | INKOOP EDELMETALEN TILBURG | MAXIMALE PRIJS EDELMETALEN

De experts van XGOUD hebben de afgelopen decennia van alles op de toonbank gezien: van gouden tand tot antieke zilveren broche. Veel mensen hebben naar volle tevredenheid goud, zilver, platina of palladium aan XGOUD verkocht. We adviseren onze klanten dan ook in een discrete sfeer en bieden ze een serieus aanbod op basis van realtime koersen. XGOUD in Tilburg garandeert de hoogste prijzen. U kunt ons kantoor in Tilburg op de Piusplein 56 tijdens de reguliere openingstijden bezoeken. Als alternatief kunnen we telefonisch of online via e-mail worden gecontacteerd als u een afspraak wilt maken of vooraf vragen wilt stellen.

< terug

edelmetalen verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Goud verkopenGouden sieraden - Oudgoud - Goudbaren - Gouden munten - Tandgoud

goud verkopen

Zilver verkopenZilveren sieraden - Zilverbaren - Zilveren munten - Zilverbestek

zilver verkopen

Platina verkopenPlatina sieraden - Platina baren - Platina munten

platina verkopen

Palladium verkopenPalladium sieraden - Palladium baren - Palladium munten

palladium verkopen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€1773.31 €57.01
0.000%€0.0000
Zilver
Troy ounce Gram
€21.70 €0.70
0.000%€0.0000
Platina
Troy ounce Gram
€933.13 €30.00
0.000%€0.0000
Palladium
Troy ounce Gram
€1490.14 €47.91
0.000%€0.0000
AFSPRAAK PLANNEN