Verkoop uw tandgoud snel en eenvoudig bij XGOUDGouden elementen uit bruggen | Gouden tanden | Kronen

Bij XGOUD kunt u niet alleen uw oudgoud verkopen, maar ook uw tandgoud. Tandgoud is vaak van een hogere kwaliteit en kan daarom meer waard zijn dan gewoon oudgoud. Onze experts bieden een gratis taxatie en betalen direct cash uit voor uw tandgoud. Verkoop uw ongebruikte tandgoud bij XGOUD en ontvang de hoogste prijs. Wij begrijpen dat tandgoud een persoonlijk item is en daarom zorgen wij voor een discrete en professionele service. Vertrouw op XGOUD voor een eerlijke en probleemloze ervaring bij het verkopen van uw tandgoud.

XGOUD biedt de hoogste prijs voor uw tandgoud en sieraden

U kunt ook bij XGOUD terecht wanneer u beschikt over gouden tanden of kronen, of gouden elementen uit bruggen. Bent u tandarts of tandheelkundige, of bent u een patiënt met een gouden tand die u binnenkort wilt laten verwijderen? Kom dan eens langs bij XGOUD. Uw tandgoud, kroon of brug kan veel waard zijn. Het was met name goud van 14 of 18 karaats dat vroeger voor tandgoud werd gebruikt. Met de huidige marktprijs voor goud kan uw gouden tand, gouden kroon of burg daarom veel geld opleveren.

Verkoop uw tandgoud snel en eenvoudig bij XGOUD

Veel hangt daarbij af van de vorm van het goud. Een compleet schone gouden tand, zonder vervuiling van een ander edelmetaal, is meer waard dan bewerkte tanden. Hoe klein uw tand ook mag zijn; bij XGOUD gaan we transparant te werk.

Tandgoud verkopen? Kies voor XGOUD en krijg de beste deal.

Onze taxateur zal, in uw aanwezigheid, de zuiverheid en waarde van het goud voor u vaststellen. Met behulp van onze calculator kunt u, vervolgens, zelf de waarde vaststellen. U hoeft daarom niet te onderhandelen over de waarde van uw tand, en ook hoeft u niet te vrezen voor verborgen kosten. De prijs die wij voor uw tandgoud bieden is de eerlijke prijs. Het zal tevens de beste prijs zijn die u in Nederland zult ontvangen voor uw tandgoud. Heeft u tandgoud dat u wilt verkopen? Kom dan langs bij XGOUD.

tandgoud verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Goudbaren prijzen vandaagAltijd de hoogste prijs

Goudkoersen1 week | 2 weken | 1 maand

Oudgoud verkopenBeste prijzen voor oudgoud

Oud goud is echter een term die veelal wordt gebruikt om te verwijzen naar gouden sieraden. Vroeger genoten gouden sieraden de voorkeur boven elk ander edelmetaal.

oudgoud verkopen

Goudbaren verkopenHier de prijzen

Wij stellen onze prijs voor uw goudbaren, goudstaven of broodjes goud op basis van de zuiverheidsgraad van het goud.

goudbaren verkopen

Gouden munten verkopenAlle muntenprijzen op XGOUD.NL

Gouden munten zijn zeldzaam en worden alleen nog geslagen als munt voor pure verzamelaars. Dat maakt dat de gouden munten waarde zo hoog is. XGOUD doet ook aan gouden munten inkoop.

gouden munten verkopen

Gouden sieraden verkopenWij kopen uw gouden sieraden

Aan gouden sieraden hangt bijna altijd een emotionele waarde. Gouden sieraden verkopen is voor veel mensen, daarom, een stap die ze niet lichtzinnig nemen.

gouden sieraden verkopen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2164.00 €69.57
-0.040%-€0.0280
Zilver
Troy ounce Gram
€27.33 €0.88
-0.291%-€0.0026
Platina
Troy ounce Gram
€902.26 €29.01
-0.331%-€0.0961
Palladium
Troy ounce Gram
€822.03 €26.43
-0.519%-€0.1372
Bel ons