XGOUD biedt de hoogste prijs voor uw palladium en sieradenXGOUD MEER DAN 20 JAAR SPECIALIST INKOOP EDELMETALEN

Bij XGOUD kunt u niet alleen terecht voor het verkopen van oudgoud en tandgoud, maar ook voor het verkopen van palladium. Palladium is een edelmetaal dat steeds populairder wordt in de sieradenindustrie vanwege zijn duurzaamheid en heldere glans. Onze experts bieden een gratis taxatie en betalen direct cash uit voor uw palladium. Verkoop uw ongebruikte palladium bij XGOUD en ontvang de hoogste prijs. Wij begrijpen dat palladium een waardevol item is en daarom zorgen wij voor een discrete en professionele service. Vertrouw op XGOUD voor een eerlijke en probleemloze ervaring bij het verkopen van uw palladium.

Maak optimaal gebruik van uw belegging door uw palladium baren te verkopen bij XGOUD.

Dit ‘kleine broertje van platina’ zie je vaak terug in palladium sieraden, palladium baren of palladium munten. Maar ook in de industrie is palladium in opmars. De auto-industrie is de belangrijkste afnemer. Door de toename van hybride auto’s vanwege de strenge milieueisen in China, stijgt de vraag enorm. Palladium is nodig voor onder andere de katalysatoren. Bijna 80 procent van alle palladium komt uit Rusland en Zuid-Afrika. Omdat er weinig reserves zijn (goud heeft bijvoorbeeld altijd reserves in de vorm van sieraden en goudstaven), zit de prijs van palladium in de lift.

Ontvang de beste prijs voor uw palladium bij XGOUD

Palladium heeft veel overeenkomsten met platina en maakt dan ook deel uit van de metalen uit de platinagroep. Het oxideert niet dus houdt zijn glans, is eveneens erg slijtvast en buigzaam en erg vriendelijk voor de huid. Wanneer het verhit wordt is het eenvoudig te bewerken. Bij een lage temperatuur wordt palladium hard. Ook heeft palladium dezelfde zilverwitte glans als platina. Verschil is dat palladium qua gewicht veel lichter is en iets harder waardoor meer krasbestendig. Palladium is dan ook ideaal toe te passen als edelmetaal voor trouwringen, verlovingsringen en exclusieve horloges.

Verkoop uw oude palladium sieraden bij XGOUD voor een eerlijke prijs

De prijs van palladium verandert continu. Wilt u advies over de waarde van uw palladium ring, halsketting, oorbellen, armband, manchetknopen of piercing? Of hebt u een palladium munt of palladium baar en bent u benieuwd naar de verwachtingen van de koersen? Breng gerust een bezoek ons kantoor in Tilburg. Onze taxateurs zullen in uw aanwezigheid de zuiverheid en het totale gewicht van uw palladium sieraad, baar of munt bepalen en u van professioneel advies voorzien. Met de calculator kunt u alvast een indicatie krijgen van de waarde.

Verkoop uw palladium bij XGOUD en ontvang de beste prijs!

Wij betalen u de waarde op basis van de actuele koers voor het edelmetaal. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Op deze manier kunt u ons bod vergelijken met de prijzen die u bij andere goudwisselkantoren worden geboden. U kiest voor ons bod? Dan betalen wij u contant uit. We kunnen het bedrag ook rechtstreeks op uw rekening storten. Wenst u liever niet over straat te gaan met uw palladium? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op en wij ontmoeten u graag ergens op locatie.

palladium verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Palladium prijzenAltijd de hoogste prijzen voor uw palladium

Palladiumkoers | Prijs per troy ounce1 week | 2 weken | 1 maand

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2201.68 €70.79
-0.521%-€0.3688
Zilver
Troy ounce Gram
€25.83 €0.83
-0.766%-€0.0064
Platina
Troy ounce Gram
€866.73 €27.87
-0.381%-€0.1061
Palladium
Troy ounce Gram
€947.53 €30.46
-0.327%-€0.0997
Bel ons