Geïnteresseerd in het verkopen van palladium | XGOUD Tilburg | Sinds 1992XGOUD MEER DAN 20 JAAR SPECIALIST INKOOP EDELMETALEN

PALLADIUM VERSLAAT KONING GOUDXGOUD TILBURG | ADVIES, TAXATIE EN INKOOP VAN PALLADIUM

Dit ‘kleine broertje van platina’ zie je vaak terug in palladium sieraden, palladium baren of palladium munten. Maar ook in de industrie is palladium in opmars. De auto-industrie is de belangrijkste afnemer. Door de toename van hybride auto’s vanwege de strenge milieueisen in China, stijgt de vraag enorm. Palladium is nodig voor onder andere de katalysatoren. Bijna 80 procent van alle palladium komt uit Rusland en Zuid-Afrika. Omdat er weinig reserves zijn (goud heeft bijvoorbeeld altijd reserves in de vorm van sieraden en goudstaven), zit de prijs van palladium in de lift.

PALLADIUM EN PLATINA

Palladium heeft veel overeenkomsten met platina en maakt dan ook deel uit van de metalen uit de platinagroep. Het oxideert niet dus houdt zijn glans, is eveneens erg slijtvast en buigzaam en erg vriendelijk voor de huid. Wanneer het verhit wordt is het eenvoudig te bewerken. Bij een lage temperatuur wordt palladium hard. Ook heeft palladium dezelfde zilverwitte glans als platina. Verschil is dat palladium qua gewicht veel lichter is en iets harder waardoor meer krasbestendig. Palladium is dan ook ideaal toe te passen als edelmetaal voor trouwringen, verlovingsringen en exclusieve horloges.

WAT IS PALLADIUM WAARD?

De prijs van palladium verandert continu. Wilt u advies over de waarde van uw palladium ring, halsketting, oorbellen, horloge, armband, manchetknopen of piercing? Of hebt u een palladium munt of palladium baar en bent u benieuwd naar de verwachtingen van de koersen? Breng gerust een bezoek ons kantoor in Tilburg. Onze taxateurs zullen in uw aanwezigheid de zuiverheid en het totale gewicht van uw palladium sieraad, baar of munt bepalen en u van professioneel advies voorzien. Met de calculator kunt u alvast een indicatie krijgen van de waarde.

PALLADIUM VERKOPEN BIJ DE NO.1 | XGOUD

Wij betalen u de waarde op basis van de actuele koers voor het edelmetaal. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Op deze manier kunt u ons bod vergelijken met de prijzen die u bij andere goudwisselkantoren worden geboden. U kiest voor ons bod? Dan betalen wij u contant uit. We kunnen het bedrag ook rechtstreeks op uw rekening storten. Wenst u liever niet over straat te gaan met uw palladium? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op en wij ontmoeten u graag ergens op locatie.

Palladium verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

< terug

palladium verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Palladium prijzenAltijd de hoogste prijzen voor uw palladium

Palladiumkoers | Prijs per troy ounce1 week | 2 weken | 1 maand

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€1682.79 €54.10
-0.393%-€0.2125
Zilver
Troy ounce Gram
€20.23 €0.65
-0.348%-€0.0023
Platina
Troy ounce Gram
€954.65 €30.69
-0.717%-€0.2202
Palladium
Troy ounce Gram
€1760.71 €56.61
-1.242%-€0.7032
AFSPRAAK PLANNEN