Betrouwbare service voor het verkopen van edelstenen bij XGOUD

Bij XGOUD kunt u niet alleen uw goud en zilver verkopen, maar ook uw edelstenen. Onze experts zijn gespecialiseerd in het beoordelen van edelstenen en zullen de exacte waarde bepalen op basis van de huidige marktprijzen. Bij XGOUD bieden we altijd eerlijke en transparante prijzen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw edelstenen. Neem contact met ons op voor meer informatie over het verkopen van edelstenen bij XGOUD.

Steeds meer mensen wisselen hun diamanten, saffieren, smaragden of robijnen in voor contant geld. Laat uw edelstenen kosteloos taxeren door een erkende taxateur van XGOUD om een eerlijke waarde te krijgen. XGOUD garandeert u ook de hoogste prijs. Hoe? Door onze overheadkosten laag te houden. We hebben een net, professioneel kantoor, maar steken liever de kosten voor een duur koffiezetapparaat en chique maatpakken in de opbrengsten van onze klanten. Al jaren. Met succes.

Diamanten
Diamanten blijven altijd mooi en zullen nooit hun waarde verliezen. De prijzen voor diamanten zijn momenteel zeer gunstig. Dat maakt diamanten verkopen interessant. XGOUD koopt alle diamanten in en tegen de beste prijs die u in Nederland zult krijgen. Wanneer u een afspraak met ons maakt beoordelen wij uw diamant op basis van het 4c-principe: clarity, carat, colour en cut. Als u uw diamanten wilt verkopen, dient u in het bezit te zijn van de originele papieren die behoren bij de edelstenen. Wanneer u deze papieren niet kunt overleggen, dan kunnen we helaas uw diamanten niet inkopen. U kunt met de diamantcalculator alvast een indicatie krijgen van de waarde van uw diamant.

Robijnen
De zeldzaamheid van robijnen maakt deze edelsteen tot een geliefde steen. Vanwege de natuurlijke rode kleur zijn robijnen het ideale geschenk om een liefde of relatie te benadrukken. Robijnen zijn waardevolle edelstenen vanwege de zeldzaamheid. XGOUD heeft zich na verloop van tijd toegelegd op het taxeren en inkopen van edelstenen zoals robijnen. XGOUD accepteert alle soorten robijnen van briljant, rond, prinses tot ovaal en hartvormig geslepen. De waarde van de robijnen wordt door de taxateur in uw aanwezigheid vastgesteld. Een robijn taxeren is iets dat alleen aan kenners kan worden toevertrouwd. XGOUD koopt niet alleen edelstenen in die vergezeld gaan met de originele papieren. Ook losse robijnen kun u bij ons verkopen. Wij bieden u de beste prijs.

esv14

XGOUD | Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Bel ons direct

Aarzel niet om ons te bellen voor meer informatie of advies.

ev1

Beste prijzen voor saffieren en smaragden

Saffieren
Het blauw in een saffier wordt veroorzaakt door de ijzerdeeltjes die in de steen zitten. Saffieren zijn het symbool voor rijkdom, maar mensen kennen ook magische krachten aan saffieren toe. De edelsteen zou conflicten en smart voorkomen terwijl deze ook kracht, eer en onsterfelijkheid symboliseert. Ook in de holistische wereld worden edelstenen gewaardeerd om hun krachten.  Of u gelooft in dergelijke aannames of niet, feit is dat saffieren een grote actuele waarde vertegenwoordigen. XGOUD heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het taxeren en inkopen van edelstenen waaronder saffieren. Wij bieden u de beste prijs, mits u in het bezit bent van de originele papieren. De waarde van de saffier wordt in uw aanwezigheid getaxeerd. Met de huidige inkoopprijzen voor saffieren wilt u als verkoper er zeker van zijn dat u een eerlijke prijs krijgt geboden. Bij XGOUD kunt u daarop vertrouwen.

Smaragden
Net als robijnen zijn smaragden zeer zeldzaam. Recentelijk heeft er wel een aanpassing van de definitie van smaragd plaatsgevonden, zodat er tegenwoordig meer edelstenen onder deze noemer mogen vallen. Dat neemt niet weg dat de inkoopprijzen voor de smaragd op dit moment erg gunstig zijn. XGOUD is expert op het gebied van het taxeren en inkopen van edelstenen zoals smaragden. De smaragdwaarde wordt door de taxateur in uw aanwezigheid vastgesteld.  Wilt u uw smaragden verkopen? Wij garanderen u de hoogste prijs, mits u de originele papieren in uw bezit heeft.

Een edelsteen laten taxeren is een vak apart. Met een juweliersloep en goede weegschaal worden zuiverheid (clarity), kleur (colour) , karaat (carat) en de slijpkwaliteit (cut) bepaald. Confidence, oftewel betrouwbaarheid, is de vijfde c. We adviseren onze klanten dan ook in een discrete sfeer en hebben respect voor u en uw kostbare bezittingen. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het inkopen en taxeren van sieraden, munten, baren en horloges. XGOUD Tilburg garandeert de hoogste prijzen. XGOUD onderschrijft de beroepscode voor taxateurs en inkopers van edelmetalen en juwelen. Wij zijn lid van de Federatie Goud en Zilver. XGOUD is een familiebedrijf, inmiddels de derde generatie, gespecialiseerd in de inkoop van goud. Na verloop van tijd hebben we onze expertise uitgebreid rondom het inkopen van goudzilver, platina, palladium, diamanten, robijnen, saffieren, smaragden en exclusieve horloges. We betalen ter plekke uit. U kunt ons kantoor in Tilburg op de Bredaseweg 198 tijdens de reguliere openingstijden bezoeken. Of maak een afspraak met een van onze XGOUD experts op locatie wanneer u liever niet met uw diamanten over straat gaat.

Edelstenen die we inkopen

dtv13
rbv12
saf12


  Afspraak maken

  Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD – expert.

  Goud
  Troy ounce Gram
  €2216.19 €71.25
  -0.008%-€0.0055
  Zilver
  Troy ounce Gram
  €26.83 €0.86
  +0.082%+€0.0007
  Platina
  Troy ounce Gram
  €873.44 €28.08
  -0.242%-€0.0681
  Palladium
  Troy ounce Gram
  €852.01 €27.39
  -0.156%-€0.0427
  Bel ons