Edelstenen verkopen voor de hoogste prijzenDIAMANTEN - ROBIJNEN - SMARAGDEN - SAFFIEREN

Datum:
Tijd:

De hoogste prijs voor edelstenenXGOUD| EDELSTENEN VERKOPEN - EDELSTENEN INLEVEREN - MAXIMALE PRIJS EDELSTENEN

Steeds meer mensen wisselen hun diamanten, saffieren, smaragden of robijnen in voor contant geld. Laat uw edelstenen kosteloos taxeren door een erkende taxateur van XGOUD om een eerlijke waarde te krijgen. XGOUD garandeert u ook de hoogste prijs. Hoe? Door onze overheadkosten laag te houden. We hebben een net, professioneel kantoor, maar steken liever de kosten voor een duur koffiezetapparaat en chique maatpakken in de opbrengsten van onze klanten. Al jaren. Met succes.

Edelstenen welke wij kopenU kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw:

Diamanten
Diamanten blijven altijd mooi en zullen nooit hun waarde verliezen. De prijzen voor diamanten zijn momenteel zeer gunstig. Dat maakt diamanten verkopen interessant. XGOUD koopt alle diamanten in en tegen de beste prijs die u in Nederland zult krijgen. Wanneer u een afspraak met ons maakt beoordelen wij uw diamant op basis van het 4c-principe: clarity, carat, colour en cut. Als u uw diamanten wilt verkopen, dient u in het bezit te zijn van de originele papieren die behoren bij de edelstenen. Wanneer u deze papieren niet kunt overleggen, dan kunnen we helaas uw diamanten niet inkopen. U kunt met de diamantcalculator alvast een indicatie krijgen van de waarde van uw diamant.

Robijnen
De zeldzaamheid van robijnen maakt deze edelsteen tot een geliefde steen. Vanwege de natuurlijke rode kleur zijn robijnen het ideale geschenk om een liefde of relatie te benadrukken. Robijnen zijn waardevolle edelstenen vanwege de zeldzaamheid. XGOUD heeft zich na verloop van tijd toegelegd op het taxeren en inkopen van edelstenen zoals robijnen. XGOUD accepteert alle soorten robijnen van briljant, rond, prinses tot ovaal en hartvormig geslepen. De waarde van de robijnen wordt door de taxateur in uw aanwezigheid vastgesteld. Een robijn taxeren is iets dat alleen aan kenners kan worden toevertrouwd. XGOUD koopt niet alleen edelstenen in die vergezeld gaan met de originele papieren. Ook losse robijnen kun u bij ons verkopen. Wij bieden u de beste prijs.

Saffieren
Het blauw in een saffier wordt veroorzaakt door de ijzerdeeltjes die in de steen zitten. Saffieren zijn het symbool voor rijkdom, maar mensen kennen ook magische krachten aan saffieren toe. De edelsteen zou conflicten en smart voorkomen terwijl deze ook kracht, eer en onsterfelijkheid symboliseert. Ook in de holistische wereld worden edelstenen gewaardeerd om hun krachten.  Of u gelooft in dergelijke aannames of niet, feit is dat saffieren een grote actuele waarde vertegenwoordigen. XGOUD heeft zich de afgelopen jaren in toenemende mate gespecialiseerd in het taxeren en inkopen van edelstenen waaronder saffieren. Wij bieden u de beste prijs, mits u in het bezit bent van de originele papieren. De waarde van de saffier wordt in uw aanwezigheid getaxeerd. Met de huidige inkoopprijzen voor saffieren wilt u als verkoper er zeker van zijn dat u een eerlijke prijs krijgt geboden. Bij XGOUD kunt u daarop vertrouwen.

Smaragden
Net als robijnen zijn smaragden zeer zeldzaam. Recentelijk heeft er wel een aanpassing van de definitie van smaragd plaatsgevonden, zodat er tegenwoordig meer edelstenen onder deze noemer mogen vallen. Dat neemt niet weg dat de inkoopprijzen voor de smaragd op dit moment erg gunstig zijn. XGOUD is expert op het gebied van het taxeren en inkopen van edelstenen zoals smaragden. De smaragdwaarde wordt door de taxateur in uw aanwezigheid vastgesteld.  Wilt u uw smaragden verkopen? Wij garanderen u de hoogste prijs, mits u de originele papieren in uw bezit heeft.

Profiteer van de positieve prestatiesXGOUD | EDELSTENEN VERKOPEN | INKOOP EDELSTENEN TILBURG | MAXIMALE PRIJS EDELSTENEN

Een edelsteen laten taxeren is een vak apart. Met een juweliersloep en goede weegschaal worden zuiverheid (clarity), kleur (colour) , karaat (carat) en de slijpkwaliteit (cut) bepaald. Confidence, oftewel betrouwbaarheid, is de vijfde c. We adviseren onze klanten dan ook in een discrete sfeer en hebben respect voor u en uw kostbare bezittingen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het inkopen en taxeren van sieraden, munten, baren en horloges. XGOUD Tilburg garandeert de hoogste prijzen. XGOUD onderschrijft de beroepscode voor taxateurs en inkopers van edelmetalen en juwelen. Wij zijn lid van de Federatie Goud en Zilver. XGOUD is een familiebedrijf, inmiddels de derde generatie, gespecialiseerd in de inkoop van goud. Na verloop van tijd hebben we onze expertise uitgebreid rondom het inkopen van goudzilver, platina, palladium, diamanten, robijnen, saffieren, smaragden en exclusieve horloges. We betalen ter plekke uit. U kunt ons kantoor in Tilburg op de Piusplein 56 tijdens de reguliere openingstijden bezoeken. Of maak een afspraak met een van onze XGOUD-experts op locatie wanneer u liever niet met uw diamanten over straat gaat.

Edelstenen verkopen bij de No.1 | XGOUD

< terug

Edelstenen verkopen | XGOUD Goud inkoop tilburg | De experts

XGOUD | Inkoop & Verkoop

4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Wij kopen inDIAMANTEN | ROBIJNEN | SAFFIEREN | SMARAGDEN

Diamanten verkopenUw diamanten voor de beste prijzen verkopen

Diamanten verkopen

Robijnen verkopenUw robijnen voor de hoogste prijzen verkopen

Robijnen verkopen

Saffieren verkopenBeste saffieren prijzen bij XGOUD.NL

Saffieren verkopen

Smaragden verkopenHoogste koersen voor smaragden

Smaragden verkopen

Edelstenen taxatieformulier:DIAMANTEN | ROBIJNEN | SAFFIEREN | SMARAGDEN

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  RouteplannerDe weg naar ons kantoor

  Wij bellen terug!Naam, reden en telefoonnummer zijn voldoende. We bellen u!

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

   Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

   Goud
   Troy ounceGram
   €1572.16€50.55
   +0.030%+€0.0150
   Zilver
   Troy ounceGram
   €19.78€0.64
   +0.016%+€0.0001
   Platina
   Troy ounceGram
   €822.87€26.46
   +0.012%+€0.0032
   Palladium
   Troy ounceGram
   €1592.25€51.19
   +0.002%+€0.0008