Bulova

Bulova is een horlogemerk dat bekend staat om zijn stijlvolle en innovatieve horloges. Het merk werd opgericht in 1875 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het produceren van horloges van hoge kwaliteit. Met een breed scala aan horloges voor zowel mannen als vrouwen is Bulova de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een horloge dat zowel stijlvol als functioneel is.

bulova

Geschiedenis van Bulova

Bulova werd opgericht in New York City in 1875 door Joseph Bulova. In de loop der jaren heeft het merk zich gevestigd als een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige horloges. In 1960 produceerde Bulova het eerste elektronische horloge, de Accutron, die bekend stond om zijn precisie en nauwkeurigheid. Vandaag de dag biedt Bulova een breed scala aan horloges aan, van klassieke ontwerpen tot moderne innovaties.

Bulova collecties

Bulova biedt een breed scala aan collecties van horloges aan, waaronder de Classic, Precisionist, Marine Star, Curv en meer. De Classic-collectie biedt tijdloze ontwerpen met moderne technologieën. De Precisionist-collectie biedt een ongeëvenaarde precisie dankzij het revolutionaire quartz uurwerk. De Marine Star-collectie biedt horloges die speciaal zijn ontworpen voor watersporten en een waterbestendigheid tot 200 meter bieden. De Curv-collectie biedt een gebogen ontwerp dat perfect past om de pols voor ultiem comfort.

Technologie en innovatie

Bulova horloges zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde technologieën en innovaties in de horloge-industrie. De Precisionist-collectie biedt een quartz uurwerk dat tien keer nauwkeuriger is dan een standaard quartz uurwerk. De Curv-collectie biedt een gebogen ontwerp dat zorgt voor een perfecte pasvorm om de pols en de Accutron II biedt een unieke sweep secondenwijzer die beweegt met een vloeiende, continue beweging.

Een investering in kwaliteit

Een Bulova-horloge is niet alleen een stijlvol accessoire, maar ook een investering in kwaliteit. Bulova-horloges zijn duurzaam, betrouwbaar en hebben een tijdloos ontwerp dat jarenlang meegaat. Bovendien biedt Bulova een uitstekende garantie op al zijn horloges, waardoor klanten kunnen vertrouwen op hun aankoop. Met een Bulova-horloge weet u zeker dat u een hoogwaardig horloge hebt dat jarenlang meegaat.

Enkele populaire horlogemodellen van Bulova en hun eigenschappen

Horlogemodel Eigenschappen
Bulova Precisionist Diameter: 46,5 mm, Waterbestendigheid: 300 m, Quartz uurwerk, Kalenderweergave, Chronograaffunctie
Bulova Marine Star Diameter: 44 mm, Waterbestendigheid: 100 m, Quartz uurwerk, Kalenderweergave, Chronograaffunctie
Bulova Accutron II Diameter: 42 mm, Waterbestendigheid: 30 m, Quartz uurwerk, Kalenderweergave, Gangreserve: 6 maanden
Bulova Curv Diameter: 44 mm, Waterbestendigheid: 30 m, Quartz uurwerk, Kalenderweergave, Gebogen kast en wijzerplaat
Bulova Lunar Pilot Diameter: 45 mm, Waterbestendigheid: 50 m, Quartz uurwerk, Kalenderweergave, Chronograaffunctie
Bulova Classic Automatic Diameter: 42 mm, Waterbestendigheid: 30 m, Automatisch uurwerk, Kalenderweergave
Goud
Troy ounce Gram
€2201.68 €70.79
-0.521%-€0.3688
Zilver
Troy ounce Gram
€25.83 €0.83
-0.766%-€0.0064
Platina
Troy ounce Gram
€866.73 €27.87
-0.381%-€0.1061
Palladium
Troy ounce Gram
€947.53 €30.46
-0.327%-€0.0997
Bel ons