Krijg de beste waarde voor uw palladium munten bij XGOUD

Bij XGOUD kunt u uw palladium munten verkopen en een goede prijs ontvangen voor uw investering. Palladium munten zijn een geweldige manier om te beleggen in dit zeldzame edelmetaal en hebben een hoge waarde. Onze experts bieden een gratis taxatie en betalen direct contant uit voor uw palladium munten. Wij begrijpen dat het verkopen van palladium munten een persoonlijke beslissing is en daarom bieden we een discrete en professionele service. Bij XGOUD kunt u erop vertrouwen dat u de hoogste prijs ontvangt voor uw palladium munten en dat het hele proces snel en veilig verloopt. Verkoop uw palladium munten bij XGOUD en zet uw investering om in cash.

Maak vandaag nog een afspraak met XGOUD om uw palladium munten te verkopen.

Bent u in het bezit van palladium munten en wilt u deze verkopen? Neem dan contact op met XGOUD  zodat wij u palladium munten kunnen taxeren. U kunt ons bereiken via 013 – 2074207 of door een mail te sturen naar info@xgoud.nl. Daarbij is het belangrijk dat u vermeld om welk type platina munten het gaat.

Verkoop uw palladium munten bij XGOUD en haal het maximale uit uw investering

Wij zullen de waarde van de platina in uw aanwezigheid bepalen. Daarbij gaan wij transparant te werk zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer we de zuiverheid van de palladium  eenmaal hebben bepaald, doen wij u een bod op basis van de actuele waarde van palladium. XGOUD kan u daarom het beste bod doen dat u in Nederland en Belgie zult krijgen.

Wij betalen u contant uit of kunnen het geld rechtstreeks op uw rekening storten. Wenst u liever niet over straat te gaan met uw palladium munten? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op en wij ontmoeten u graag ergens op locatie.

palladium munten verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Palladium munten prijzenAltijd de hoogste prijzen voor uw palladium munten

Palladiumkoersen1 week | 2 weken | 1 maand

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2216.19 €71.25
-0.008%-€0.0055
Zilver
Troy ounce Gram
€26.83 €0.86
+0.082%+€0.0007
Platina
Troy ounce Gram
€873.44 €28.08
-0.242%-€0.0681
Palladium
Troy ounce Gram
€852.01 €27.39
-0.156%-€0.0427
Bel ons