Casio

Casio is een Japanse multinational die al meer dan 70 jaar actief is in verschillende sectoren, waaronder de horloge-, elektronica-, muziek- en educatieve industrie. Met een sterke focus op innovatie, kwaliteit en diversiteit is Casio een vertrouwd merk geworden dat wereldwijd bekend staat om zijn baanbrekende technologieën en betrouwbare producten.

casio

Tijdloze Klassiekers en Moderne Technologie

Casio horloges hebben een lange geschiedenis van innovatie en kwaliteit. Van de iconische G-Shock horloges tot de stijlvolle Edifice lijn en de milieuvriendelijke Solar-Powered horloges, Casio biedt horloges voor iedereen. De horloges combineren tijdloze stijlen met moderne technologieën en handige functies.

Van Rekenmachines tot Digitale Camera's

Casio heeft ook een sterke aanwezigheid in de elektronica-industrie. Het merk staat bekend om zijn rekenmachines, digitale camera’s en zakelijke apparatuur. Casio’s focus op innovatie en kwaliteit blijft sterk in deze industrie, met producten die betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid bieden.

Casio instrumenten - Kwaliteit en Technologie voor Muzikanten

Casio is ook een belangrijke speler in de muziekinstrumentenindustrie. Het merk biedt digitale piano’s, keyboards, synthesizers en andere instrumenten die worden gewaardeerd door zowel beginners als professionals. Casio’s focus op kwaliteit en technologie zorgt ervoor dat hun muziekinstrumenten betrouwbaar en innovatief zijn.

Educatie - Leren met Casio

Casio is ook actief in de educatieve sector met producten zoals wetenschappelijke rekenmachines en woordenboeken. Deze producten zijn ontworpen om studenten te helpen hun leerproces te verbeteren en te vergemakkelijken. Casio’s focus op innovatie en kwaliteit blijft sterk in deze sector, met producten die studenten over de hele wereld helpen.

Enkele populaire horlogesmodellen van Casio en hun materiaal:

Model Materiaal
G-Shock Kunststof, metaal, hars, roestvrij staal, titanium, carbon, keramiek, nylon.
Edifice Roestvrij staal, leder, hars, carbon, titanium.
Pro Trek Roestvrij staal, hars, titanium, leder, textiel.
Baby-G Kunststof, hars, metaal, roestvrij staal.
Classic Kunststof, hars, roestvrij staal, metaal.
Goud
Troy ounce Gram
€2164.96 €69.61
+0.029%+€0.0203
Zilver
Troy ounce Gram
€29.65 €0.95
+0.180%+€0.0017
Platina
Troy ounce Gram
€961.20 €30.90
-0.129%-€0.0399
Palladium
Troy ounce Gram
€886.65 €28.51
+0.018%+€0.0051
Bel ons