XGOUD biedt een professionele en discrete service voor het verkopen van uw zilverXGOUD meer dan 30 jaar specialist inkoop edelmetalen

Bij XGOUD kunt u uw zilver verkopen voor een eerlijke prijs. Zilver is een edelmetaal dat in veel verschillende vormen voorkomt, zoals sieraden, bestek en munten. Onze experts bieden een gratis taxatie aan voor uw zilver en betalen direct contant geld uit. Wij zorgen ervoor dat u de hoogste prijs ontvangt voor uw zilver en dat het hele verkoopproces veilig en snel verloopt. Bij XGOUD begrijpen we dat uw zilver persoonlijke waarde kan hebben en daarom bieden we een professionele en discrete service. Verkoop uw zilver bij XGOUD en maak optimaal gebruik van uw belegging.

Maak vandaag nog een afspraak met XGOUD om uw zilver te verkopen.

Zilver is van de edelmetalen het minst schaars en kostbaar. Het inruilen van zilver daarentegen erg rendabel zijn. Wist u dat het qua waarde niet uitmaakt of u zilver inlevert dat wel of niet beschadigd is? Misschien hebt u thuis wel een koffer met zilverbestek liggen. Compleet of incompleet is ook geen punt. Zolang het zuiver zilver betreft, ontvangt u bij XGOUD gegarandeerd de hoogste prijs.

Ontvang een gratis taxatie voor uw zilveren voorwerpen bij XGOUD

Zilver werd al in 4000 voor Christus al gebruikt als waardemiddel. Het wordt vooral gewonnen in Mexico, Peru, Chili, Australië en de VS. Zilver is iets harder dan goud. Er is en blijft veel vraag naar zilver. Behalve in zilveren sieraden, zilveren baren, zilveren bestek of zilveren munten is zilver namelijk veel terug te vinden in industriële en technische voorwerpen. En niet goud of koper, maar zilver heeft van alle metalen de beste elektrische geleidbaarheid. Goud wordt echter vaker toegepast omdat goud ongevoelig is voor corrosie en niet oxideert, zoals koper dat na verloop van tijd groen uitslaat, zilver een zwarte aanslag krijgt en ijzer uiteindelijk zal verroesten. Geen zorgen trouwens als uw zilveren ring of schaal zwart uitslaat! Even flink wrijven met een zilverpoetsdoekje en het zilver blinkt weer als vanouds.

Verkoop uw zilver bij XGOUD voor de beste prijs

Zilver wordt vaak in verband gebracht met de maan, de zee en verschillende goden. Ook zie je regelmatig dat mensen een zilveren bestekset, zilveren schaal of zilveren sieraad hebben geërfd. Naast de waarde die zilver in contanten kan opleveren, heeft zilver vaak een emotionele waarde. XGOUD is zich daarvan bewust. Daarom werken wij transparant bij het bepalen van de prijs. Wij betalen u de waarde op basis van de actuele koers voor het edelmetaal. Deze koers kunt u zelf eenvoudig terugvinden en controleren op onze website. Om alvast een indruk te krijgen van de waarde van uw zilveren voorwerp, raadpleeg de calculator.

XGOUD biedt de hoogste prijs voor uw zilver

U kunt bij ons kantoor in Tilburg terecht met vragen rondom alles wat met zilver en andere edelmetalen, sieraden en edelstenen te maken heeft. Wij delen graag onze kennis en ervaring en Ook op deze website en via sociale media worden actuele gebeurtenissen, achtergronden en wetenswaardigheden gepubliceerd.

Ontvang direct contant geld voor uw zilveren voorwerpen bij XGOUD

Bij het inkopen van zilver maken wij geen onderscheid in kwaliteit. Of u nu zilver heeft van het eerste, tweede of derde gehalte, XGOUD doet u graag een aanbod om het zilver van u te kopen. We durven te stellen dat u bij ons de hoogste prijs ontvangt wanneer u uw zilver inlevert. Wanneer wij zilver inkopen wordt de waarde direct door onze taxateurs vastgesteld. Vanzelfsprekend in uw aanwezigheid. Onze taxateur kijkt daarbij alleen de zuiverheid van het zilver. Eventuele beschadigingen zijn niet relevant en hebben dan ook geen invloed op de waarde. Zolang wij vaststellen dat u zuiver zilver aanbiedt, betalen wij u graag de beste prijs. Door weinig kosten te maken wat betreft ons kantoor, het interieur en andere overheadkosten als een duur koffieapparaat, kunnen wij ook daadwerkelijk de beste prijs bieden. U kunt het bedrag contant ontvangen of via een directe storting op uw rekening. Hiervan kunt u vele kopjes koffie bestellen op een gezellig terrasje.
Vindt u het niet fijn om met uw zilver over straat te gaan? Laat het ons weten en we bekijken de mogelijkheden om u op locatie te ontmoeten.

zilver verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Zilverprijs vandaagAltijd de hoogste prijs

Zilverkoersen1 week | 2 weken | 1 maand

Zilverbaren verkopenBeste prijzen voor zilverbaren

Wilt u zilverbaren verkopen? Kom eens langs bij XGOUD. Wij zijn geïnteresseerd in zilverstaven van 1 gram; 2.4 gram; 5 gram; 10 gram; 20 gram; een Troy Ounce; 50 gram; 100 gram; 250 gram; 0,5 kg; 1 kg; 5 kg tot 15 kg

zilverbaren verkopen

Zilverbestek verkopenBestekdozen of slechts losse exemplaren, bestek uit een serie

U kunt bij XGOUD terecht met elk vorm van bestek. Of het nu gaat om complete bestekdozen of slechts losse exemplaren, bestek uit een serie of speciaal gemaakt voor evenementen zoals communies, of trouwdagen.

zilverbestek verkopen

Zilveren munten verkopenAlle munten prijzen op XGOUD.NL

Bezit u zilveren rijksdaalders, munten van Sterling zilver of andere zilveren munten? Kom dan eens langs bij ons. Wij doen ook aan zilveren munten inkoop. XGOUD geeft u de beste prijzen voor zilver op basis van actuele prijzen. Wij betalen u de beste prijs in Nederland.

zilveren munten verkopen

Zilveren sieraden verkopenWij kopen uw zilveren sieraden

Zilveren sieraden verkopen is voor veel mensen een overweging wanneer het niet langer van nut kan zijn. XGOUD zal u zeker de beste prijs bieden. U kunt bij ons terecht met u zilveren ringen, kettingen, armbanden, oorbellen of elk ander sieraad dat is gemaakt van zilver.

zilveren sieraden verkopen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2164.00 €69.57
-0.040%-€0.0280
Zilver
Troy ounce Gram
€27.33 €0.88
-0.291%-€0.0026
Platina
Troy ounce Gram
€902.26 €29.01
-0.331%-€0.0961
Palladium
Troy ounce Gram
€822.03 €26.43
-0.519%-€0.1372
Bel ons