Actuele platina prijs voor 720 platina vandaag | prijs per gramBetrouwbaar en eerlijk

Datum:
Tijd:

Wilt u uw 720 platina verkopen? Kom langs bij XGOUD voor de beste prijs!

Bij XGOUD bieden we de beste prijzen voor platina verkopen, waaronder het populaire 720 platina. Wij bieden transparante en eerlijke prijzen op basis van de actuele platinaprijzen op de markt. Onze deskundige taxateurs zijn gespecialiseerd in het beoordelen van platinamaterialen en kunnen u helpen bij het verkrijgen van de hoogst mogelijke prijs voor uw items. Of het nu gaat om platina sieraden, munten, staven of ander platinamateriaal, bij XGOUD zorgen we voor een snelle en veilige verkoopervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om uw platinaverkoop te bespreken en de beste prijs te krijgen.

Vertrouw op XGOUD voor de beste prijs voor uw 720 platina - verkoop vandaag nog!

XGOUD koopt en recyclet zowel particulier platina schroot zoals platina baren, platina ( 720 platina) sieraden, platina munten en medailles, als industrieel platinaafval thermokoppels, platinadraad, platina-rhodiumdraad, platina-iridiumdraad, platinaplaat, platina spaanders, laboratoriumkroezen, laboratoriumelektroden, laboratoriumgaas, ontstekingselektroden, platinacontacten, contactklinknagels, platinaspons, platinaslib, platina-klatergoud, enz.

Ontdek de waarde van uw 720 platina bij XGOUD - betrouwbaar en snel!

Of het nu gaat om enkele grammen van particulieren of enkele kilo’s van industriële leveranciers, elk binnenkomend materiaal wordt nauwkeurig geanalyseerd in ons edelmetaaltestlaboratorium op edelmetaalgehalte en dienovereenkomstig vergoed. Als uw schroot naast platina ook andere winbare edelmetalen bevat, zoals goud, zilver of platina, krijgt u dit uiteraard ook vergoed. Onze waarderingsprocedure wordt regelmatig gecontroleerd door TÜV Nord.

Verkoop uw platina voor de beste prijs - XGOUD biedt de hoogste tarieven!

De platinaprijs is een belangrijke indicator voor de gezondheid van de economie en de financiële markten. Bij XGOUD, een gerenommeerd handelsplatform voor edelmetalen, wordt de platinaprijs continu gevolgd en geanalyseerd. Momenteel staat de platinaprijs op 720 dollar per troy ounce, een hoog niveau dat in de afgelopen jaren niet vaak is bereikt.

De stijging van de platinaprijs is voornamelijk te danken aan de toenemende vraag vanuit de industrie, met name de auto-industrie. Platina wordt gebruikt in katalysatoren voor auto’s en vrachtwagens, die de uitstoot van schadelijke stoffen verminderen. De vraag naar auto’s is wereldwijd sterk gestegen, vooral in opkomende economieën, waardoor de vraag naar platina eveneens is toegenomen.

Wilt u weten wat uw 720 platina is? Kom langs bij XGOUD voor een taxatie!

XGOUD is al vele jaren gespecialiseerd in platina inkoop, naast de algemene handel en recyclage van edelmetalen. U bent van harte welkom om ons persoonlijk te bezoeken na het maken van een afspraak en nadat de analyse en taxatie zijn uitgevoerd, ontvangt u het tegoedbedrag direct contant of per bankoverschrijving.

Bezoek XGOUD voor een eerlijke taxatie van uw platina - verkoop met vertrouwen!

Als gevolg van de sterke vraag en de onzekerheid op de markten wordt verwacht dat de platinaprijs de komende tijd hoog zal blijven. Dit biedt kansen voor beleggers die willen profiteren van de stijgende prijzen van platina. Bij XGOUD kunnen beleggers terecht voor professioneel advies en begeleiding bij het verkopen van platina, zodat zij optimaal kunnen profiteren van deze ontwikkeling op de markt.

720 platina verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2216.19 €71.25
-0.008%-€0.0055
Zilver
Troy ounce Gram
€26.83 €0.86
+0.082%+€0.0007
Platina
Troy ounce Gram
€873.44 €28.08
-0.242%-€0.0681
Palladium
Troy ounce Gram
€852.01 €27.39
-0.156%-€0.0427
Bel ons