Actuele platina prijs voor 800 platina vandaag | prijs per gramBetrouwbaar en eerlijk

Datum:
Tijd:

Bezoek XGOUD voor een eerlijke taxatie van uw 800 platina - verkoop met vertrouwen!

Platina is een van de meest gewilde edelmetalen ter wereld. Het wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder juwelen, elektronica en medische apparatuur. De prijs van platina fluctueert echter voortdurend en kan aanzienlijk variëren afhankelijk van verschillende factoren.

Ontdek wat uw 800 platina waard is bij XGOUD - betrouwbaar en eerlijk!

XGOUD is al vele jaren gespecialiseerd in platina inkoop, naast de algemene handel en recyclage van edelmetalen. U bent van harte welkom om ons persoonlijk te bezoeken na het maken van een afspraak en nadat de analyse en taxatie zijn uitgevoerd, ontvangt u het tegoedbedrag direct contant of per bankoverschrijving.

XGOUD garandeert een eerlijke en betrouwbare prijs voor uw 800 platina - kom langs!

Als u overweegt om 800 platina te verkopen, kunt u terecht bij XGOUD, een gerenommeerde inkoper van edelmetalen. Bij XGOUD kunt u erop vertrouwen dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw platina. XGOUD biedt transparante en concurrerende prijzen en zorgt ervoor dat u de beste waarde krijgt voor uw platina. Bij het verkopen van platina is het belangrijk om te weten dat de prijs wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de zuiverheid en het gewicht van het platina. Bij XGOUD kunt u erop vertrouwen dat u een nauwkeurige beoordeling krijgt van uw platina, zodat u de best mogelijke prijs kunt ontvangen. Het verkopen van platina kan een geweldige manier zijn om snel contant geld te krijgen, vooral als u ongebruikte sieraden of andere platina-items hebt die u niet meer nodig heeft. Bij XGOUD kunt u gemakkelijk en veilig uw platina verkopen en direct contant geld ontvangen.

Wilt u weten wat uw 800 platina waard is? Kom langs bij XGOUD voor een taxatie!

Of het nu gaat om enkele grammen van particulieren of enkele kilo’s van industriële leveranciers, elk binnenkomend materiaal wordt nauwkeurig geanalyseerd in ons edelmetaaltestlaboratorium op edelmetaalgehalte en dienovereenkomstig vergoed. Als uw schroot naast platina ook andere winbare edelmetalen bevat, zoals goud, zilver of palladium, krijgt u dit uiteraard ook vergoed. Onze waarderingsprocedure wordt regelmatig gecontroleerd door TÜV Nord.

Ontdek wat uw 800 platina waard is bij XGOUD - betrouwbaar en eerlijk!

XGOUD koopt en recyclet zowel particulier platina schroot zoals platina baren, platina sieraden ( 800 platina), platina munten en medailles, als industrieel platinaafval thermokoppels, platinadraad, platina-rhodiumdraad, platina-iridiumdraad, platinaplaat, platina spaanders, laboratoriumkroezen, laboratoriumelektroden, laboratoriumgaas, ontstekingselektroden, platinacontacten, contactklinknagels, platinaspons, platinaslib, platina-klatergoud, enz.

800 platina verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2215.96 €71.25
-0.010%-€0.0072
Zilver
Troy ounce Gram
€26.83 €0.86
+0.006%+€0.0001
Platina
Troy ounce Gram
€874.19 €28.11
+0.086%+€0.0242
Palladium
Troy ounce Gram
€852.41 €27.41
+0.046%+€0.0126
Bel ons