Actuele palladium prijs voor 950 palladium vandaag | prijs per gramAltijd de hoogste prijs

Datum:
Tijd:

Wilt u uw 950 palladium verkopen? Kom langs bij XGOUD voor de beste prijs!

Bij XGOUD houden we de prijzen van edelmetalen, waaronder palladium, nauwlettend in de gaten. Palladium is een van de edelmetalen die steeds populairder wordt voor sieraden en investeringen. Het heeft een zilverachtige kleur en is duurzamer dan witgoud. De prijs van palladium wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals vraag en aanbod, wereldwijde economische trends en productiekosten. Bij XGOUD kunt u altijd de actuele prijs van palladium vinden op onze website. We bieden ook een betrouwbare en transparante service voor het kopen en verkopen van palladium. Ons deskundig team van edelmetalenexperts kan u helpen bij het beoordelen van de waarde van uw palladium en bieden u de beste prijs. U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren voor meer informatie over de prijs van palladium en onze diensten. Bij XGOUD streven we naar klanttevredenheid en bieden we eerlijke en betrouwbare prijzen voor alle edelmetalen, waaronder palladium.

Verkoop uw palladium voor de beste prijs - XGOUD biedt de hoogste tarieven!

XGOUD koopt en recyclet zowel particulier palladiumschroot zoals palladium baren, palladium sieraden ( 950 palladium ), palladium munten en medailles, als industrieel palladiumafval zoals palladiumcontacten, palladiumplaten, palladiumbuizen, palladiumkrullen, enz.

Ook kopen wij legeringen in zoals zilver-palladium contacten of witgoud legeringen op basis van goud-zilver-palladium.

Ontvang een accurate taxatie voor uw palladium bij XGOUD - bezoek ons vandaag nog!

Of het nu gaat om enkele grammen van particulieren of enkele kilo’s van industriële leveranciers, elk binnenkomend materiaal wordt nauwkeurig geanalyseerd in ons edelmetaaltestlaboratorium op edelmetaalgehalte en dienovereenkomstig vergoed. Als uw schroot naast palladium ook andere winbare edelmetalen bevat, zoals goud, zilver of platina, krijgt u dit uiteraard ook vergoed. Onze waarderingsprocedure wordt regelmatig gecontroleerd door TÜV Nord.

Ontvang een eerlijke prijs voor uw palladium bij XGOUD

XGOUD is al vele jaren gespecialiseerd in palladium inkoop, naast de algemene handel en recyclage van edelmetalen. U bent van harte welkom om ons persoonlijk te bezoeken na het maken van een afspraak en nadat de analyse en taxatie zijn uitgevoerd, ontvangt u het tegoedbedrag direct contant of per bankoverschrijving.

950 palladium verkopen

XGOUD | Inkoop Edelmetalen – Edelstenen – Horloges
4.9 van 5 op basis van 1348 beoordelingen

Wanneer komt het u het beste uit? Plan zelf uw afspraak in voor een persoonlijk gesprek met uw XGOUD - expert.

Goud
Troy ounce Gram
€2215.57 €71.23
+0.082%+€0.0581
Zilver
Troy ounce Gram
€26.77 €0.86
+0.112%+€0.0010
Platina
Troy ounce Gram
€871.11 €28.01
0.000%+€0.0001
Palladium
Troy ounce Gram
€848.24 €27.27
+0.473%+€0.1290
Bel ons